Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye vannak olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vannak olyan férfiak, akik nem élnek a "szúrnám", "basznám", "dugnám" kifejezésekkel?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem minden esetben annyira megalázó a nőnek (akkor is, ha úgy viselkedik, mintha tárgy lenne), valamint nem vall túl sok intelligenciára. Mit gondoltok?
2011. ápr. 12. 18:30
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
1 perc. Nem igazán érted a mondanivalómat, igaz?
2011. ápr. 12. 20:15
 42/56 anonim ***** válasza:

Igen csak foglaltak..

Én is undorítónak tartom amúgy.. Ez nem vicces, ez lealacsonyítja az összes nőt..Persze aki ilyennel kezd az meg is érdemli.. Őt tényleg csak szúrni fogják..

2011. ápr. 12. 20:55
 43/56 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 12. 20:59
 44/56 anonim ***** válasza:
20.55 - Szerintem rossz oldalon vagy. Menj csak vissza az alomvilagbanelek.hu-ra.:)
2011. ápr. 12. 21:04
 45/56 anonim ***** válasza:
21:04 Több éves boldog kapcsolatban élek.. Az álomvilág az, amikor nagyképű tinik vagy unatkozó felnőtt emberek, a média által felkapott ócska szlogeneket hangoztatják, azokra az emberekre, akikkel terveznek valamit a jövőben.. (Persze, te is csak támadsz, de kérdezni nem kérdezel..) Az ok, ha egy magamutogató ostoba lányra használod ezt, vagy egy olyanra aki az első héten odadobja magát, ők, ahogy írtam meg is érdemlik.. de normális nőkre, akiktől tényleg szeretnél is valamit, ő rájuk talán nem kéne.. Ettől többet érdemelnek..Nem értem mi ezen az érthetetlen..ha ezzel nem értesz egyet, valószínűleg fogalmad sincs mit jelent szeretni valakit és úgy kívánni.. Ezt majd akkor tudod meg, amikor lesz egy olyan nő, akit nem szúrni szeretnél meg baszni, hanem teljesíteni minden testi-lelki vágyát, megélni vele az igazi örömet.. Remélem egyszer megtapasztalod ezt is..
2011. ápr. 12. 21:15
 46/56 anonim ***** válasza:
én szeretem ha a pasim olyanokat mondd hogy most jól megduglak te kis ribanc meg ilyenek :D :))
2011. ápr. 12. 21:34
 47/56 anonim ***** válasza:

"(Persze, te is csak támadsz, de kérdezni nem kérdezel..)"

A párkapcsolati háttered nem témája a kérdésnek. Bocs. A kommented végén pedig mintha némi passzív agressziót vélnék felfedezni.

"Ettől többet érdemelnek.."

Amikor egy férfi ilyet mond, azzal _nem minősíti_ a nő személyét. Csak szexuálisan túlfűtött módon kifejezi, hogy a hölgy testi adottságai felkeltették az érdeklődését. És ezt a haverjának mondja, aki hasonlóképp gondolkodik, nem érti félre a megjegyzést - és nem von le olyan buta következtetéseket, hogy ez a dolog befolyásolja azt, hogy az illető milyen partner egy komoly párkapcsolatban.

"Nem értem mi ezen az érthetetlen..";)

2011. ápr. 12. 22:25
 48/56 anonim válasza:
fosnád?
2011. máj. 30. 10:32
 49/56 anonim ***** válasza:
prűd
2011. máj. 31. 14:55
 50/56 anonim ***** válasza:
de szar szó ez a prűd
2011. máj. 31. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!