Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vaghatnek vissza neki?
Irtam mar ki kerdest azzal kapcsolatban, hogy mar 5 honapja elmondtam egy sracnak, hogy tetszik, most pedig ott tartunk, hogy a baratnomnek, akit nem is ismer koszon, nekem pedig 2 ev utan eszre se vesz.
Hogyan vagjak vissza neki? Mit csinaljak?
Miert? Neme leg, hogy elmondom neki, hogy tetszik, de o erre semmit nem kepes mondani. Elottem minden csajjal kikezd, tudja, hogy nekem ez faj, de azert is.
Minden csajjal kedves tud lenni, csak velem nem.
Plusz a legjobb baratnom utan kiallt, mikor ott vagyok a csajjal ( a baratnomet fel eve ismeri, engem pedig mar 2 eve); a csajnak viszont van baratja mar 2-3 eve.
Es meg azt kerdezitek, hogy miert kell visszavagjak? Nektek ez oszinten, hogy esne?
De nem tudom elfelejtwni, es egyszeruen nem tudom kezelni ezt a helyzetet! Nem az a bajom, hogy nem tetszek neki, hanem az, hogy ezt 1-nem volt kepes megmondani, 2-ilyen diszno velem.
Van, hogy kedves, de van, hogy ezt csinalja. A baratnom meg persze moslygott, hogy intett neki a srac( pedig tudja, hogy tetszik nekem)
jobb lesz, ha elfelejted, hidd el, sokkal könnybeb lesz
inkább kezdj ki egy másik fiúval, annyi is elég, ha rámosolyogsz,. és ha visszamosolyog, nyert ügyed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!