Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok az utcai beszólásokra? Volt, hogy eldurvult? Fiúk, nektek is beszoktak szólni?
Pl olyanokra gondolok, mikor munkások beszólnak az állványról -.- (szóval, nem azokra a beszólásokra gondolok, mikor a másikat megsértjük vele, hogy hogy nézel ki, hanem szexuális megjegyzésűekre gondolok.)
Fiúk, nektek is volt olyan beszóltak nők, vagy esetleg férfiak?:O
És lányok? Ti olyankor hogy vagytok felöltözve? VAgy ez nem ettől függ?
És volt olyan, hogy visszaszóltatok, vagy ha nem szóltatok vissza akkor lett belőle konfliktus?
Sok helyen olvastam, hogy az áldozat mondjuk itt inkább a nőkre gondolok, a kihívó öltözködésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ez azonban szerintem elég téves:S Én nem voltam sose kihívóan öltözve még is mindig megtaláltak az ilyenek akik csak úgy beszólogattak ezt -azt. Veletek ez hogy szokott lenni?
kort és nemet is kérek köszi
18l
jajj egy hazafi ezzel nem is lenne baj csakhogy..sajnos nem tudok pozitív véleménnyel lenni szerény országomról , mikor a csernobili szarkofágra adnak milliókat aztán meg rinyálnak, hogy az ország elvan adósodva. na meg a szép kis fizetésekről és az áremelésekről, áfákról ne is beszéljünk. m.o-n van Európában a legmagasabb az áfa
lehetne szép ország is, DE SAJNOS NEM AZ! és itt most nem megyek bele mert ez nem Politika témakör úgyhogy hagyjuk az egészet.
pontosan , jól írtad ponthogy sz@rba veszem az országomat
amikor szüleim sem találtak jó sok ideig munkát, meg tesóm sem csak ismerőssel az már elég gáz. na meg a minimálbér. m.o-n nagyon sok gyerek éhezik, és nem kis létszámmal - azt hiszem a 21.században alapfeltételnek kéne lennie a jó megélhetés de itt m.o-n nem sok esélyt látok erre..
de mindegy is.
téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!