Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok az utcai beszólásokra? Volt, hogy eldurvult? Fiúk, nektek is beszoktak szólni?
Pl olyanokra gondolok, mikor munkások beszólnak az állványról -.- (szóval, nem azokra a beszólásokra gondolok, mikor a másikat megsértjük vele, hogy hogy nézel ki, hanem szexuális megjegyzésűekre gondolok.)
Fiúk, nektek is volt olyan beszóltak nők, vagy esetleg férfiak?:O
És lányok? Ti olyankor hogy vagytok felöltözve? VAgy ez nem ettől függ?
És volt olyan, hogy visszaszóltatok, vagy ha nem szóltatok vissza akkor lett belőle konfliktus?
Sok helyen olvastam, hogy az áldozat mondjuk itt inkább a nőkre gondolok, a kihívó öltözködésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ez azonban szerintem elég téves:S Én nem voltam sose kihívóan öltözve még is mindig megtaláltak az ilyenek akik csak úgy beszólogattak ezt -azt. Veletek ez hogy szokott lenni?
kort és nemet is kérek köszi
18l
én sem szoktam kihívóan öltözködni még is beszólnak xD mondjuk nekik mindegy. azért ez már durvább beszólás volt,hogy jól megkéne kúrn.unk:S.
de ha meg visszaszólsz akkor meg te szívod meg. szóval jobb nem meghallani.
Nekem is szóltak be már lányok, de nekem kifejezetten jól esett, sőt élveztem :P Aztán egy "sármos" kacsintással letudtam az egészet.
Nem értem, h nőket miért zavarja ennyire ha bókolnak nekik..
18F
Nem várhatod el egy munkástól h rózsával a szájában szerenádot adjon neked. Szerintem az a legjobb felfogás ha bóknak veszed és örülsz h bejössz valakinek és ha egy kicsit is tetszik amit hallasz, köszönd meg azt egy mosollyal. Hidd el ők is csak bóknak szánják az egészet+ feldobják kicsit az amugy dögunalmas munkaórákat. Visszaszólni meg tényleg nem érdemes mert csak olaj a tűzre. A konfliktursról meg annyit h a szócsatán kívül nem igen tudok mást elképzelni( ami persze el sem tud kezdődni ha nem szólsz vissza)
18F
jó, nem vártam, hogy rózsával jöjjön oda hozzám ...
de azért azt is vegyem bóknak, ha olyat mond, hogy megb@sználak meg ehhez hasonló kifejezések? annak is örüljek ?:D
főleg azokat :P
Az emberek biztos nem "b@asznának" meg mindenkit. Egy bányarémnek biztos nem szólogatnak be ilyeneket. Az emberek csak olyanokat "b@asznának" meg akiket szépnek, vonzónak találnak:D Ha így veszed ez is egy bók:D
Legutóbb, mikor a barátnőmmel mentem, a keletinél meg kellett kérdezni, hogy hol van az egyik busz megállója (mert már mindegyikbe voltunk, kivéve természetesen a jóban), 2 kis helyi (cigány) fiútól megkérdezte barátnőm, hogy merre van, ők válaszoltak, aztán elkezdtek bókolni, mondták, hogy "de szép barátnőd van" mondtam, hogy "tudom", aztán ők rákontráztak, hogy "és milyen jó a segge is" erre a barátnőm szólalt meg "köszi, sokat dolgoztam érte" (bicajozik).
jót nevettünk, nem volt baj :)
bár azért engem kicsit zavar, amikor a barátnőmnek (vagy nővéreimnek) elkezdenek tahulni a hmcsk.
hi. 19/L
Öltözéktől szerintem abszolút független, ha egy elmebajosnak épp olyan napja van, hogy 'na most csak azért is beszólok' akkor tök mindegy mi van rajtad. Barátnőm kő kemény rocker láncok, padlizsán színű haj ilyesmi. Elég feltűnő egyén, mégis engem szoktak megszólni, én is rocker vagyok csak nem esek ilyen esztétikai túlzásokba. Kék farmer, fekete póló, szimat még a hajam sem valami sötét. Mivel elég nagy a szám visszareagálok, de volt már rá példa, hogy az volt a mázlim, hogy jött egy haverom. Elég cink volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!