Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok az utcai beszólá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok az utcai beszólásokra? Volt, hogy eldurvult? Fiúk, nektek is beszoktak szólni?

Figyelt kérdés

Pl olyanokra gondolok, mikor munkások beszólnak az állványról -.- (szóval, nem azokra a beszólásokra gondolok, mikor a másikat megsértjük vele, hogy hogy nézel ki, hanem szexuális megjegyzésűekre gondolok.)

Fiúk, nektek is volt olyan beszóltak nők, vagy esetleg férfiak?:O

És lányok? Ti olyankor hogy vagytok felöltözve? VAgy ez nem ettől függ?

És volt olyan, hogy visszaszóltatok, vagy ha nem szóltatok vissza akkor lett belőle konfliktus?

Sok helyen olvastam, hogy az áldozat mondjuk itt inkább a nőkre gondolok, a kihívó öltözködésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ez azonban szerintem elég téves:S Én nem voltam sose kihívóan öltözve még is mindig megtaláltak az ilyenek akik csak úgy beszólogattak ezt -azt. Veletek ez hogy szokott lenni?

kort és nemet is kérek köszi

18l

2011. ápr. 9. 16:54
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

hát ezek durvák. főleg az a munkás:s hogy kiverte... az ember nem is tudja hova megy, és ilyen attrocitások érik. ez komoly. és nem is tudja mit tehet ellene. ez még rosszabb. velem még ilyen durva nem fordult elő, bár mondtak nekem szintén munkásokból álló kocsiból ,hogy sz.---l le... pedig nem voltam kihívóan öltözködve . sajnos sok ilyen perverz dög van manapság az utcákon jobb kéznél tartani valami spray-t azért én majd beszerzek szerintem te is szerezz be egyet:).

'Barátnőmet ismerve ő ott helyben ivartalanította volna. :D'

ez tetszik xD ivartalanította volna... meg is érdemelnék az ilyenek :DD

2011. ápr. 24. 23:20
 32/45 anonim ***** válasza:

Nem szoktam reagálni. Egyszerűen lenéző pillantást vetek rájuk (ez így leírva de bénán hangzik:D), azután nem foglalkozom velük.:)

19/L

2011. ápr. 24. 23:31
 33/45 anonim ***** válasza:

párommal eléggé fiús megjelenésű lányok vagyunk, már ami az öltözködést, hajviseletet illeti.

nemrég kézenfogva mentünk éjjel, jó hideg volt, felvettünk két-két pulcsit (szóval még mellek sem árultak el minket, nem csak az, hogy nem tipegünk k.rva módra), sehol senki, aztán mégis, tök messziről, a semmiből odaszaladt egy srác, hogy fúj, kézenfogva járó b.zik vagyunk, és agyon akart csapni.. csak akkor nyugodt le, amikor a "háreme" megjelent és visszafogta, mi meg nem kezdtünk visszapofázni neki, stb.

máskor pedig fél méter távolságban, köztünk semmi kontakt, mint két egyszerű haversrác haladtunk, erre egy szimpla elmebeteg g.ci odarohant, jöttek a kis szar.s p.cs haverjai is, és két másodpercen belül kaptam három lökést meg egy öklöt az arcomba. a segg barátnőcskéik meg szájtátva nézték, ahogy véres pofával, megszédülve magyarázom, hogy lány vagyok, és leszarom, hogy verekedős kedve van.

19/l

tessék, esetek. hozzáteszem, egyik esetben sem voltunk provokatívak.

2011. ápr. 24. 23:35
 34/45 A kérdező kommentje:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:35

ezen még én is feldühödtem. nem szeretem az igazságtalanságot.

én a helyetekben elmennék valami tanfolyamra, ahol megtanítanak verekedni meg beszereznék valami spray-t vagy fegyvert akármit azt az ilyeneket jól szétverném akik csak úgy nekitámadnak az emberekre!

b@sszus :S!

2011. ápr. 24. 23:38
 35/45 anonim ***** válasza:
Én is a spray-n gondolkodtam meg valóban egy önvédelmi tanfolyamon. Sajnos a korábbi hozzászóló esetében nem segít rajta, hogy egy olyan országban él,ahol nem épp toleránsak az emberek.
2011. ápr. 24. 23:44
 36/45 anonim ***** válasza:

23:35 vagyok

jártam harcművészetre, de kb. esélyem sem volt visszaütni, elfordulni, a bekómázás és a tántorgás miatt.

azóta van gázspray-nk, utólag.

ajánlom mindenkinek! a paprikaspray-vel együtt. 1200-2000 hufért lehet kapni, egyszerű kezelni. ha követnek, csajok, srácok - vegyétek el, helyezzétek készenlétbe. fél méterről maradandó károsodást okoz, de legalábbis csíp. esetleg a hajlakk is megteszi, dezodor, stb.

teljesen legális, és ha rendőrségre megy az illető, hogy lefújták, inkább kiröhögik.

(régebben volt olyan is, hogy 11-12 éves lehettem, és kb. az oldaltáska választott el egy 20-22 éves betépett/részeg fiú ágyékától. fényes nappal, megyeszékhely belvárosában. aztán eldőlt, én meg elrohantam. pár évvel később helyijáratos buszon pedig ültem, azt éreztem, hogy arcmagasságban dörgölőzik valaki agyhalott, fel is pattantam hirtelen..)

2011. ápr. 24. 23:45
 37/45 anonim ***** válasza:

Nekem még soha nem szóltak be. 24F

De a barátnőmnek többször is mikor egyedül sétált, sokszor panaszkodod erről. Sajnos nem lehet mit tenni, a Magyar lányok tényleg nagyon szépek, és elég sok tuskó van aki beszólogat.

2011. ápr. 24. 23:47
 38/45 A kérdező kommentje:

lehet én is beszerzek egy paprikaspray-t. jobb félni, mint megijedni:S

az ilyen buszon tapogatozós emberekkel" egyszer én is összetalálkoztam egy hül.ye vén f@đz volt!

-.-"

ja magyaro.-n (direkt kicsivel) tényleg nem egy toleráns hely ilyen szempontból nem szeretem!

2011. ápr. 24. 23:48
 39/45 anonim ***** válasza:
Azért arra kurv.ára ne legyél büszke, hogy a hazád nevét (direkt) kisbetűvel írtad.
2011. ápr. 24. 23:51
 40/45 A kérdező kommentje:

"Sajnos nem lehet mit tenni, a Magyar lányok tényleg nagyon szépek, és elég sok tuskó van aki beszólogat."

hát szerintem ez sehogy sem függ össze:DD

merthogy én átlagos vagyok és sosem voltam kihívó de ezt már írtam, és mindig volt olyan aki beszólt vagy túl messzire ment. én inkább azt mondanám, hogy sok a perv.erz alak mostanában, túl sok.

2011. ápr. 24. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!