Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok az utcai beszólá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok az utcai beszólásokra? Volt, hogy eldurvult? Fiúk, nektek is beszoktak szólni?

Figyelt kérdés

Pl olyanokra gondolok, mikor munkások beszólnak az állványról -.- (szóval, nem azokra a beszólásokra gondolok, mikor a másikat megsértjük vele, hogy hogy nézel ki, hanem szexuális megjegyzésűekre gondolok.)

Fiúk, nektek is volt olyan beszóltak nők, vagy esetleg férfiak?:O

És lányok? Ti olyankor hogy vagytok felöltözve? VAgy ez nem ettől függ?

És volt olyan, hogy visszaszóltatok, vagy ha nem szóltatok vissza akkor lett belőle konfliktus?

Sok helyen olvastam, hogy az áldozat mondjuk itt inkább a nőkre gondolok, a kihívó öltözködésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ez azonban szerintem elég téves:S Én nem voltam sose kihívóan öltözve még is mindig megtaláltak az ilyenek akik csak úgy beszólogattak ezt -azt. Veletek ez hogy szokott lenni?

kort és nemet is kérek köszi

18l

2011. ápr. 9. 16:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Még olyan 15-6 éves koromban volt, hogy egy autó állt nem messz a házunktól az út közepén. Gondoltam hátha eltévedt a fószer, (csomóan szokták kérdezni az utat, mert nem messze lakunk a tigáztól), úgyhogy néztem rá, hogy ha akarja kérdezni az utat, tudja. De nem ezt akarta, mert csak annyit kérdezett, hogy "leszopsz?". Erre vágtam egy olyan undorodó pofát, hogy sztem el kellett szégyellnie magát, mert nem szólt hozzám többet. De máig sem tudtam kitalálni, vajon minek állt az úton. Azért tipliztem haza, és villámgyorsan magamra zártam az ajtót:).
2011. ápr. 24. 22:24
 22/45 anonim ***** válasza:
Kifelejtettem, hogy mindig is a sminktelen, farmeros-pólós lány kategória voltam. Nem lehettem kihívó.
2011. ápr. 24. 22:25
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Pár év barátnőmmel vonatoztunk fel Pestre. Az egyik vagonban egy kis tizenhat-hét éves féle tacskó beszólt barátnőmnek, hogy "de jó s*gged van te kis k*rva", vagy valami hasonlót. Azzal a lendülettel le is taperolta.

Kicsit megreguláztam.

Valószínűleg azért csinálta, mert nem látta, hogy épp jövök át a másik vagonból.

2011. ápr. 24. 22:37
 24/45 A kérdező kommentje:
utolsó: jól tetted :DD tuti nem vette észre jól megszívta az biztos de az ilyennek ez kell, neveltetés céljából:d ha már más nem képes rá.
2011. ápr. 24. 22:39
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon utálom, mindig leszegem a fejem. Viszont a főiskolám mellett nem sokkal elég sok fiatal rendőr szokott császkálni:) na őket nem bánom.
2011. ápr. 24. 22:59
 26/45 A kérdező kommentje:
én sem bánnám :)
2011. ápr. 24. 22:59
 27/45 anonim ***** válasza:
"mi van kutyának nézel, vagy anyádat rigó b*szta?" ezen akkorát röhögtem...:DDD amúgy enge is mindig megbámulnak meg a buszon is zaklatnak de én nem válaszolok semmit csak megyek/ülök rájuk se nézek kussolok aztán látják hogy nem érdemes veled foglalkozni és hagynak..
2011. ápr. 24. 23:06
 28/45 A kérdező kommentje:

utolsó:

ezek hol történnek? mert ahol én lakom ott ilyenek nem szoktak velem történni pedig városban lakom én is :)

vagy ez Bp-en fordul elő gyakrabban?

2011. ápr. 24. 23:07
 29/45 anonim ***** válasza:

Ez nem helyfüggő.

Életem eddigi összes zaklatása nem Pesten történt, hanem Sztendrén.

Volt sajnos már minden... felhívtak lakásra, fütyültek, volt, hogy egy munkás kiverte előttem a hév-en... nyár volt, a telefonomon játszottam, észre sem vettem, pedig az én boxomba ült el.

Érdekes, hogy pont akkor történtek ezek a zaklatások, mikor jó pár kilóval többet nyomtam, és jó pár évvel fiatalabb voltam(most 19 vagyok, kb 4 évesek ezek a sztorik...azóta még felnőttebbnek nézek ki, és leadtam a fölös súlyomat). Azóta csak enyhébbek.

2011. ápr. 24. 23:13
 30/45 anonim ***** válasza:
22:37 vagyok. Igen, de a gyerek szerintem velem járt jobban. Barátnőmet ismerve ő ott helyben ivartalanította volna. :D
2011. ápr. 24. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!