Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg komolyan gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg komolyan gondolják, hogy egyetlen férfinak sem kellene örömlányhoz járnia?

Figyelt kérdés

Úgy értem, aki képes barátnőt szerezni, annak tényleg ez egy kevésbé macerás megoldás. De mi van azokkal, akiknek egyáltalán nem megy? Ők maradjanak örökké szüzek? Egyrészt kimaradnának a világ legjobb dolgából, másrészt mit is kapnak reakcióként, ha kiderül, hogy 28-30 évesen vagy még idősebben még mindig szűüek? Ez egy balf...sz, ezzel nincs rendben valami, ez biztosan valami perverz, stb...

Azért ennél még a pénzen vett öröm is jobb, nem?

2011. ápr. 9. 08:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem kéne általánosítani.

De ha már általánosítunk, itt az én esetem. Lány vagyok, pár évig sokat foglalkoztam a külsőmmel. Egy csomóan udvaroltak nekem, érdekes, mind az eszem dicsérte, meg hogy milyen jó velem beszélgetni, stb.

Aztán elszálltam sajnos anyagilag, így a hosszú szőke hajam levágattam, mondván inkább legyen rövid, festetlen, de rendben tartott, mint igénytelen, lenőtt, és egyszerűbb ruhákat vettem, mert arra telt. A sminkelést minimálisra szorítottam.

Ugyanaz a lány vagyok, ugyanúgy tudok beszélgetni mással, nem lettem sem ápolatlan, sem buta.

És milyen érdekes: azóta valahogy senkinek nem tűnik fel, milyen jó beszélgetőpartner vagyok.

Elgondolkodtató a dolog. Amikor szőke cicababának néztem ki, akkor jobban látszottak volna a belső értékeim? Nem hiszem.

Szóval talán érdemes lenne a srácoknak is magukba nézni. Tessék észrevenni a farmeros barnákat is, ne csak a miniszoknyás szőkéket. Máris kiderül, milyen sok lány él a világon, akik kedvesek, aranyosak, odaadók - csak éppen nem veszitek észre őket.

2011. ápr. 9. 15:44
 32/35 anonim ***** válasza:
Jó oké külső változtatás után ezt észre vetted és feltűnt az is gondolom, hogy kik estek ki belőle. Én ismerkedtem kicsi, duci, fekete hajú és nem szőke, szemüveges, nem szép lánnyal:) Aztán kiderült, hogy miért nem jöttünk össze, indok: nincs pénzem. Sehol a cicababa verzió és mégis. Nem köthető a külső a belsővel össze. Mind szép és jó amit írtál, mert jó lenne, de sajnos az életben vannak meglepő dolgok.
2011. ápr. 9. 19:56
 33/35 A kérdező kommentje:

Ó, de kár, hogy csak most tudok hozzászólni! :(

Butcher, nagyon jó volt az a hozzászólásod, gratula érte! :)

A 15.44-es és a 19.56-os vitájához. Azt gondolom, hogy az utóbbinak igaza van. A legtöbb nő azt hiszi, hogy aki szép, az a hülye és aki csúnya, az a normális, pedig ez gyakran nem így van. Sokkal inkább személyiségfüggő az egész.

2011. ápr. 9. 22:59
 34/35 anonim ***** válasza:

22:59

Talán van valami abban, amit mondasz.

Mint ahogy a legtöbb pasi azt hiszi, hogy aki nagyszájú, magabiztos, laza, az egyben bunkó is, aki meg csendes, magába forduló, az rendes. Pedig ez is személyfüggő.

2011. ápr. 9. 23:04
 35/35 A kérdező kommentje:
Hát igen! :)
2011. ápr. 9. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!