Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örömlányhoz járni immorális?
Az életstílus barátom, életstílus!
De nem para:D csal legyen nálad money:D
szerintem nem. mai világban kit érdekel. a nő meg szabad akaratából döntött így.
az más kérdés, hogy sztem undorító vkibe beledugni a farkad, akiben naponta 8-an járnak. de ez egyéni ízlés kérdése.
1. akkor respektet értél el nálam hogy az valami hihettelen!!:D
múgy ha luxusribihez mész azt biztos nem kefélték annyit és az higiénikusabb.csakhát drágább
Az örömlányok között is van igényes, nem mindegyik hivatás szerűen űzi ezt a mesterséget ( Egyetemista lányok egy kis része ebből a pénzből fizeti a tanulmányait ). Legalább bevalja hány emberrel is volt dolga az nap, míg a barátnő, feleség ha olyan akkor ezt szépen eltitkolja.
Valaki igénybe vegye a szolgáltatást és kapcsolatban van az a kapcsolat már a nullán van.
Létezik olyan ha a felek ezt előre megbeszélik, változatosságot vigyenek a kapcsolatukba.
Személyiségtől függ.
Én ezt a szolgáltatást nem venném igénybe, még ingyért sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!