Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg komolyan gondolják, hogy egyetlen férfinak sem kellene örömlányhoz járnia?
Úgy értem, aki képes barátnőt szerezni, annak tényleg ez egy kevésbé macerás megoldás. De mi van azokkal, akiknek egyáltalán nem megy? Ők maradjanak örökké szüzek? Egyrészt kimaradnának a világ legjobb dolgából, másrészt mit is kapnak reakcióként, ha kiderül, hogy 28-30 évesen vagy még idősebben még mindig szűüek? Ez egy balf...sz, ezzel nincs rendben valami, ez biztosan valami perverz, stb...
Azért ennél még a pénzen vett öröm is jobb, nem?
9.11
Persze, hogy nincs önbizalma sok srácnak, mikor már századjára hallja, hogy "néztél te már tükörbe?" "te most ezt komolyan gondoltad, hogy engem érdekelnél?" és így tovább...
Szerintem az értelmesebbje nem fog azon hisztizni, hogy a srác, akivel amúgy nagyon jól kijön, régebben volt már prostinál.
De nem értem, minek ezt hangoztatni? Nem muszáj az új barátnőnek minden egyes szexuális kalandodról beszámolni, ha nem vagy benne biztos, hogy megértené.
11.10
Igen, igazad van!
Talán normális lányok körében kell ismerkedni...
Egyáltalán nem úgy van a világ, ahogy te látod. Nagyon sok csaj nem talál magának fiút, és tudod miért? Idézem:
"Mert a fiúknak csak a lábát bármikor szétdobó, agyonsminkelt, mellkidobó rib@ncok kellenek, én meg lehetek akármilyen normális, gond nélkül dob egy másik csajért, mert annak nagyobb a melle."
Ismerős valahonnan? Egen, éppen ezt problémázod, csak a másik oldalról.
A két perifériának kéne egymáshoz közeledni, és máris meg lenne oldva a gond. Csak éppen mind a két oldal a középsőket akarja (vagyis a félredobós csávókat, csajokat).
Nem panaszkodni kell, hanem ismerkedni. Amúgy kétlem, hogy olyan hatalmas gond lenne manapság ismerkedni, csak körbe kéne nézni. Én sem vagyok egy szépség (vagy gazdag, vagy kigyúrt, vagy bármi ilyen) és mégis vagy hetente találkozok lánnyal, aki ismerkedne. El kell adnod magadat. Egy kevés bátorság, egy kedves, őszinte mosoly csodákra képes ám! Ismételgetni magadban, hogy kidobtak, meg úgysem kellesz, nem segít.
Nekem tudod mi volt a legnagyobb pofon az életben? Amikor szalagavatóra készültünk, keringő. 23 lány - 25 fiú (köztük én). A lányok választottak maguknak párt. És közel sem volt kellemes érzés, hogy rajtam, és egy dagadt, kancsal szemüveges srácon kívül mindenkinek jutott pár. 25 csajból egy sem gondolt annyira normálisnak, jóképűnek, hogy velem táncoljon (pedig csak annyiról volt szó.)
Pocsék volt jah, de felálltam. Ha nem hát nem. 3 éve együtt élek a barátnőmmel. És ő szeret, szépnek talál, és imádjuk egymást. A 25 csajból meg egy sem.
És tudod, mi a poén az egészben? Hogy örülök neki. Ugyanis tippem sincs, mit kezdtem volna bármelyikkel is, mert nagyon nem az én stílusomhoz tartoznak.
Azóta meg rájöttem, hogy elég a kedves mosoly, őszinte, nyugodt fellépés. Vesztenivaló nincs, nyerni annál több. Ha akkor visszariadok a (egyébként teljesen véletlenül megismert) lánytól, akkor ma nem lenne barátnőm. Veszíteni való nem volt: hát megfogtam a kezét, mert édesen aludt :) És csupán ennyi volt a vízválasztó. Egy nyugodt, bátor fellépés. Össze kell szedni a kurázsit, és menni előre. Igen, lesznek pofonok, lesznek visszautasítások, de az élet ennél sokkalta kegyetlenebb is lesz ám, mint pár visszautasítás. Ezt fel kell venni, le kell nyelni, és menni tovább.
És persze a legfontosabb: nyitottnak lenni. Lehet, hogy az a szende, padlót bámuló lány, akivel véletlenül összeütköztél, mert te se mertél felnézni, lesz életed szerelme. Csak meg kell kérdezni a nevét. Mit veszíthetsz? Maximum nemet mond. És aztán? Nem, hát nem. Viszont, ha megmondja, máris előrébb vagy, sokkal :)
Na látod, kérdező. Itt van egy normális srác, aki leírta, hogy hogyan is kéne felfogni ezt a dolgot. Az írásán is látszik, hogy nem egy elveszett ember, és normális. Nekem már az írásából is szimpatikus.
Neked is így kellene hozzá állnod,és nem kudarcként felfogni minden egyes elutasítást.
"Még jó, hogy egy normális pasi nem gondolkodik ilyeneken. Neked meg maradjanak csak a prostik, ha ennyire teszetosza vagy."
Tanulj meg olvasni, mert előtte ezt leírtam: "Mindegy én legalább nem járok prostihoz:)"
Te ostoba liba!XD
A nők már 13-14 éves korban is elkezdik, de legtöbben 15-17 éves korban szexelnek akkor mi f*szt okoskodtok?? Aki 28-30 éves koráig nem tudot normális pasit találni baj, ha így veszíti el? Akkor én kérek egy 30 éves szűz nőtXD Jah hát ez aztán egyenlőség:D
Ha egy 20 feletti szűz nő el akarja veszíteni: pasik jelentkeznek, hogy ő komoly kapcsolatot keres vagy a másik fél, hogy ő elveszi neki. Próbléma megoldása azonnal adott két verzióban
Ha egy 20 feletti pasi akarja elveszíteni: itt fikázátok!!! Ha nem akarjátok, hogy megtegye akkor írjatok neki priváton! Vagy akkor ne minket szerencsétlenezettek!! Ostobba tyúkok ezt kell, hogy mondjam most már.
Semmi egyenlőség, sem fer dolgot nem tudtok felmutatni csak azt hogy ti bvagytok a tökéletesek mi meg a szerencsétlen pasik:S Pedig szánalmasak vagytok amit írkáltok-.-" Nem érdekel milyennek mondtok el, de tudjátok ti is jól, hogy nincs baj velünk. Életemben ennyire kemény fejüekkel még nem találkoztamXD Miért baj, hogy elveszíteni akarja? Ha nő lenne akkor egy nő se panaszkodik:) Férfiak se panaszkodnának inkább segítenének vagy megismernék őket, de ti....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!