Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg komolyan gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg komolyan gondolják, hogy egyetlen férfinak sem kellene örömlányhoz járnia?

Figyelt kérdés

Úgy értem, aki képes barátnőt szerezni, annak tényleg ez egy kevésbé macerás megoldás. De mi van azokkal, akiknek egyáltalán nem megy? Ők maradjanak örökké szüzek? Egyrészt kimaradnának a világ legjobb dolgából, másrészt mit is kapnak reakcióként, ha kiderül, hogy 28-30 évesen vagy még idősebben még mindig szűüek? Ez egy balf...sz, ezzel nincs rendben valami, ez biztosan valami perverz, stb...

Azért ennél még a pénzen vett öröm is jobb, nem?

2011. ápr. 9. 08:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:11

Nézd azért egy lány könnyebben utasít vissza egy fiút még ha van önbizalma is! Lehet nem fer dolog ebben egyet értek, de hogy egy nőnek kib*szot nehéz egy igent kibökni csak egy ismerkedésre is az bitos, persze nem mindenki. Csak az iwiw keresőbe írd be, hogy pl. Sopron 16-18 éves egyedülálló, csake egy példa. Kapsz több 100 szingli nőt! És ez igen szűkített keresés és mi lenne a gond? Hát hogy hiába, mert például én több 100 nőből párral lánnyal tudtam felvenni a kapcsolatot és azzal se értem el semmit. Nagyon válogatósak a nők! Egy megpróbálomot nem tudnak legtöbben! Tisztelet a kivétel. És még a férfi nem is tud válogatni, hogy most egy k*rva vagy egy rendes nő:S De a nő kivillantja a dekoltázsát és már dughat is, nah ez például fer? Mennyire áll hozzá a legtöbb nő ahoz, hogy itt egy rendes pasi és akkor próbáljuk meg és akkor járjunk? Sajnos ha ki egyenlítjük ezt a szexuális dolgokat férfi és nők között akkor igen csak nem egyenlő lesz, hanem még nagyobb különbség, jah de már most az vanXD Mindegy én legalább nem járok prostihoz:)

2011. ápr. 9. 09:23
 12/35 anonim ***** válasza:
59%
Na, mintha a hapsik adnának esélyt a ronda lányoknak! Unlak 69%-os, de majd ha eléd áll egy kövér, minden szempontból csúnya lány és kikosarazod, majd nézz magadba, Mr. Tökéletes, aki a legrondábbal is összejönne, csak p.na legyen! (irónia, ha nem érted...)
2011. ápr. 9. 09:33
 13/35 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy.... Vagy a nőknek kell a fiúknak udvarolniuk? Mert akkor könnyebb dolga lenne a fiúknak párt találni:) Tudjátok, igen vagy nem válasz:) "őszínte leszek: bocsi, de nem vagy az esetem" "Már van párom(de azért szingli)" "Nem keresek komoly kapcsolat(pár nap múlva valakivel jár)" "Sok a korkülönbség(csak pár év, legtöbbnek nem is sok)"
2011. ápr. 9. 09:36
 14/35 anonim ***** válasza:
Na de 09:33-as pont azt csinálod amitől ilyenek vagyunk és csodálkozol?:D Ez inkább az irónikus:)
2011. ápr. 9. 09:40
 15/35 anonim ***** válasza:

"ilyenek vagyunk és csodálkozol?"

Még jó, hogy egy normális pasi nem gondolkodik ilyeneken. Neked meg maradjanak csak a prostik, ha ennyire teszetosza vagy.

2011. ápr. 9. 09:45
 16/35 anonim ***** válasza:
Még a ronda nők is simán találnak maguknak pasit, ha fiatal. Még ők is megtehetik, hogy válogatnak.
2011. ápr. 9. 09:45
 17/35 anonim ***** válasza:
09:33 Még soha semmilyen nő nem állt így elém, szal ez a veszély nem fenyeget, de amúgy már bárki jó lenne nekem.
2011. ápr. 9. 09:49
 18/35 A kérdező kommentje:

Akik azzal jönnek, hogy a férfiak sem járnak ronda lánnyal: Ismerek egy lányt, aki irtó jó fej, ellenben csúnya, mint a bűn. Mégis, jelen pillanatban is 5 kérője van. Akkor miről beszélünk?

Ami meg azt a nőt illeti, aki fizet a szexért. Nos, aki fizet a szexért, az a következő szokott lenni: vagy üzletasszony, aki épp megérkezik egy tárgyalási helyre és kell neki egy férfi a szexre; vagy pedig 50-es, 60-as nő, aki nagyon szereti a szexet, ugyanakkor a korosztálya már nem képes tartani a tempót és egyébként is imádja a fiatal, tüzes bikákat.

A következő:120 kilós hivatásos áll az út szélén. Riporter odamegy, megkérdi: "Van-e forgalma?"

Válasz: "Hajjajaj, de még mennyire!" Sokan mondták már nekem, hogy nem is hinném, mennyi márkásabbnál márkásabb kocsi áll meg az ilyeneknek. Hát igen.

ellenben egy férfinak, aki akár átlagos, sokszor vért kell izzadnia, hogy egy kicsi kis élvezethez jusson. Hetekig-hónapokig, sok esetben évekig (!!!) Ezt egyetlen nő sem érthetiemg, mert nem ők élnek férfiéletet.

2011. ápr. 9. 10:49
 19/35 A kérdező kommentje:

9.00 23/L

Na igen, a híres női empátia! Mennyire szűkagyú vagy te , Istenem! Tudod, megérdemelnéd, hogy egy-két évig sikertelen férfiként élj, akkor megtudnád, milyen is az!

Mielőtt még azt hinnéd, én is, elmondanék neked valamit! A barátnőmmel vesztettem el, de csak egy hajszálon múlott! Anyám egyik munkatársának panaszkodtam arról, mennyire borzasztó helyzetben vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Felvetettem neki a fenti lehetőséget! Azt mondta, hogy ne tegyem. Majd miután felvázoltam neki a helyzetet, azt mondta, hogy csak egy kis türelmet kér és segít nekem. Nemsokára összeismertetett egyik barátnője lányával, akivel végül össze is jöttem. És végül meg is történt a dolog, de én akkor már 25 (!!) éves voltam. Te most vagy 23. El bírod képzelni, milyen lenne, ha még két évet kellene várnod, amíg egyáltalán bármi intim dolog történne az életedben? Mert ahogy a mai csajokat ismerem, bele is rokkannál!

Ami meg a párodat illeti: nem dobnád ki, ha k...zott, ugyanis a magadfajták azoknak a srácoknak, akik kénytelenek iylen eszközökhöz folyamodni, még csak az esélyt sem szokták megadni. Ergo, soha nem járnátok és így ki sem dobhatnád őt!

2011. ápr. 9. 11:01
 20/35 A kérdező kommentje:

09.17

Képzeld el, nem egy haverom hasonló cipőben jár. Pedig rendes, normális srácok, mégsem kelelnek a kutyának sem4

És ne egyertek azzal, hogy túl magasak az igényeik, mert ez egy marhaság! Ma egy utolsó szutyok, agyalapi mirigy nőnek is álompasi kell! Még a legrondábbaknak is!

Az a baj, hogy sajnos meg is tehetik, mert mindig van olyan igénytelen állat, aki nyomul rájuk.

Nagyon -nagyon sok olyan nő van manapság, aki még két számot sem tud összeadni, mégis akkora arca van, mint a Szovjetunió!

És hogy miért is? "Nőből vagyok, megtehetem, nem?"

2011. ápr. 9. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!