Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szorítottatok valakit a combjaitok közé? Akár a fejét, akár a derekát?
Figyelt kérdés
Lehet játékból, fogadásból, birkózás közben, vagy bármi más okból. Pasik is írhatnak, hogy milyen érzés volt nekik.2011. ápr. 8. 23:17
1/14 anonim válasza:
páromnak a kezét, alkarját szoktam - viccből, ha nyúlkál, hülyéskedés az egész.
úgyis elengedem. :D
jót játszunk, az biztos. nem fáj, nem túl erős, csak olyan kis incselkedős, "te kis mohó".
2/14 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 9. 06:40
3/14 anonim válasza:
Ez meg mit csinál szerencsétlen pasival? Tiszta bolond...börtönbe kéne csukni!
4/14 anonim válasza:
Én imádom mikor a fejemet valaki a combjai közé szorítja! :)
21/L
6/14 A kérdező kommentje:
Én is imádnám, ha lenne olyan valaki...
2011. nov. 27. 22:33
7/14 anonim válasza:
Én akkor szoktam összeszorítani a combjaim, ha nyalnak, vagy szex közben, amikor már az elélvezés határán vagyok.
egyébként ennek a videónak mi a lényege? Hogyan fojtsuk meg egy pasit lábbal?? :D
8/14 A kérdező kommentje:
Hát megölni azért nem kell, csak játékból megszorítani. :)
2011. dec. 23. 08:47
9/14 anonim válasza:
Misszionárius közben már szorítottam a lábammal a partner derekát :$
10/14 anonim válasza:
Már megint egy fura fétises fószer furcsa kérdése...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!