Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem látom a magyar nők híres szépségét?
Először is leszögezem,hogy van 1-2 kivétel (ami erősiti a szabályt), de most a többségről beszélek.
Nem tudom,miért mondják,azt hogy a magyar nők szépek, ha átlagban nézzük borzalmasan néznek ki.Alacsony, tömzsi, hájas, rövidlábú, és olyan "tipikus magyar arcú".Flitteres,izléstelen,csillogó tipikus kinai ruhákat vesznek fel, a többség meg ugyanugy néz ki.Fekete bőrkabát, napszemüveg, csőfarmer, virág a hajban, tornacipő,hogy a tulszolizott, 3kilo vakolattal is ragyás arcról már ne is beszéljek. Hihetetlenül visszataszitóak, akkor miért mondják hogy szépek?
példa:
http://www.youtube.com/watch?v=w6ONTZujd8U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ie61SitJpI0
"De ha a magyarok nem szépek akkor mégis kik a szépek ? pls mondd meg nekem hogy hol élnek a tündék európába... köszi"
Oroszok,lengyelek,ukránok, de a legszebb lányok Észtországban vannak.Tapasztalat.(Persze ezekben is vannak ronda nők, félreértés ne essék)
Nem értem mit vitatkoztok,szerintem mindenhol vannak szép és csunya nők is.Ha valakinek nem jók a Magyar lányok,keressen külföldit,akinek meg jó az maradjon:))
Ez nagyon gyerekes szerintem.Pl Nameg ez ,hogy könnyűvérűek.Na puff és?Kit érdekel más mit mond?Jajj szégyen fujj.De ennek az országnek nem ez az egyetlen szégyene sajnos,bár ez lenne a legnagyobb baj"virágzó"hazánkban:S
Nem értem,miért kell a másik nemre mutogatni,amikor csak körbe kell nézni,milyen a ,férfi' felhozatal is. Vagy ilyen kis pózer siltes sapkás,összevissza köpködő,piálós vagy atomra kigyúrt vízagyú hapsik. Meg persze vannak sörhasú emberkék is,akik odajönnek a discoba,megböknek,előadják a béna kis dumájukat és azt hiszik jópofák,stb. Az viszont,hogy több jó nő van,mint helyes férfi,az biztos.De sok nő borzalmas egyébként,az is biztos. Van mindig egy divat,amit a tömeg majmol. Ez szerintem mindenhol így van. De Kérdező,nem igazán értelek. Csak a kinézet számít? Kínai ruhák? Mégis mit vársz el? Mindenki feszítsen a Hardsoda-s meg Mayo-s cuccokban? Akkor meg az lesz a probléma,hogy márkab*zik,önteltek a nők,hogy ilyenekben járkálnak. Kíváncsi vagyok,te hogyan nézel ki. :) Az biztos,hogy bármi van,az sosem jó,de,hogy ennyire? Keresgélj,biztosan találsz magadnak igényeidnek megfelelő nőt. Csak ő lehet,hogy nem téged akar majd. :) Egyébként így a fekete bőrkabátról,csőfarmerről.. mibe járnának,ha szinte minden boltban azok vannak? Lehetne mondani,hogy a pasik többsége farmerben+pólóban jár vagy melegítőben,ami igaz is.De kérdezem én.. mibe járnának,ha nem abban? :)
17/L
Tényleg híres Magyarország a könnyűvérű nőkről. És ez nem dicsőség. A svédek ukránok Litvánok nyerik a férfi szavazatok alapján legtöbbször az ilyen nyugati utazási magazinokban az első helyeket.
Magyar nők (sajnos) többsége balkáni típus (én cigányos formának nevezem): barna majom szemszín sötét haj (feketés barnás kutyaszar tucat hajszín) + alacsony termet. Széles szlávos "tulok" orr. Ez a magyar nőtársadalom többsége. A férfiak talán még szarabbak ettől is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!