Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem látom a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem látom a magyar nők híres szépségét?

Figyelt kérdés

Először is leszögezem,hogy van 1-2 kivétel (ami erősiti a szabályt), de most a többségről beszélek.

Nem tudom,miért mondják,azt hogy a magyar nők szépek, ha átlagban nézzük borzalmasan néznek ki.Alacsony, tömzsi, hájas, rövidlábú, és olyan "tipikus magyar arcú".Flitteres,izléstelen,csillogó tipikus kinai ruhákat vesznek fel, a többség meg ugyanugy néz ki.Fekete bőrkabát, napszemüveg, csőfarmer, virág a hajban, tornacipő,hogy a tulszolizott, 3kilo vakolattal is ragyás arcról már ne is beszéljek. Hihetetlenül visszataszitóak, akkor miért mondják hogy szépek?

példa:

http://www.youtube.com/watch?v=w6ONTZujd8U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ie61SitJpI0

2011. ápr. 8. 15:54
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Szemészeten jártál már?
2011. ápr. 8. 17:26
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

KÉRDEZŐ:

van veled egy hatalmas baj, az hogy nem jártál még külföldön, el kéne menned Angliába vagy Ausztráliába, ahol minden 30. nő hasonlít csak egyáltalán emberi lényre, és minden 50. nevezhető egyáltalán úgy ahogy szépnek...na utána meg tudnád becsülni a magyar nőket, már ami a szépséget illeti (a belsőt most hagyjuk)

komolyan mondom, menj ki Ausztráliába, ott majd "gyönyörködhetnél" a sok 190 cm magas, esetlen testű, elefántra hasonlító trampli angolszászon

ui.: ha a videón látható lányok szerinted nem szépek, akkor nem tudom, hogy neked mi számít szépnek, de komolyan mondom, megérdemelnél egy jó csöc*ös 110 kg-os angol tehenészlányt, azt hiszem akkor sírna csak igazán a szád

2011. ápr. 8. 17:41
 33/56 anonim ***** válasza:

Azért a stílus meg a szépség nem ugyanaz.

Lehet, hogy csomó lány ribancosan öltözik, de attól még szép alakja és arca van.

Ha itthon sétálok, lány létemre nem egyszer "bámulom" meg a lányokat. Bizony akadnak nagyon szépek.

Mikor két hetet Németországban töltöttem, a két hét alatt talán 3 lányra mondtam, hogy szép...

Az angolok és amerikaiak között még több az elhízott, mint a magyarok között.

2011. ápr. 8. 17:46
 34/56 A kérdező kommentje:

Akkor válaszolok szép sorban a kérdésekre.Nem a külsőre helyezem a hangsúlyt, és lehet hogy a "gusztustalan" szó erős, de pl egy ilyn nő láttán, nem tudom azt mondani hogy csunya, csak azt hogy visszataszitó/gusztustalan:

[link]

Tudnék szép nőt linkelni, de nem akarom feltenni ide a képeiket.De pl. a hiresebbek közül sztem Zsédenyi Adriennek csinos arca van. Amugy nemcsak tinikre igaz az amiket írtam.A 20as 30as nőkre is jellemző, hogy vagy szét vannak szolizva és nagyon műviek, vagy full igénytelenek. Sajnos ez van.(TISZTELET A KIVÉTELNEK)

2011. ápr. 8. 18:59
 35/56 A kérdező kommentje:
Azt meg tudom hogy pl. Angliában és Németo-ban siralmas a helyzet, de higgyétek el, a többség az itthoni lányoknál csak azért """""szép""""(többszörösen idézőjelben), mert kiteszi a csöcsét, vagy a s*gge kilátszik olyan rövid szoknyát vesz fel.
2011. ápr. 8. 19:02
 36/56 anonim ***** válasza:

De ezek a csajok nem rondák szerintem. A stílusok a visszataszító. Az öltözködésük, az agyonszolizott bőr, meg 3 kg szájfény.

De ha erről a csajról leszednéd a sminket, szerintem nem lenne csúnya.

2011. ápr. 8. 19:03
 37/56 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van.A probléma ott kezdődik, hogy nem veszik le a sminket és nem veszik le a visszataszitó cuccokat.Bár mondjuk közülük sem mind szép..
2011. ápr. 8. 19:05
 38/56 anonim ***** válasza:

Sztem amiről te beszélsz az tényleg a stílus, most nézd, ezek a lányok skmink meg ilyen idétlen stílus nélkül szépen lennének...tehát sztem ezért is helytelen a felvetésed mert nem a szépségükkel van baj, hanem csak a stílussal, ami azért változtatható.....és nem tudom ki írta már ezelőtt, de tényleg igaz, Mo.-n a legeldugottabb faluban sétálva is azért 1-2 szép lánnyal mindig összeakadsz, külföldön max. a modellek között....és az is igaz, hogy a szlovák, ukrán, orosz nők is vannak legalább ugyanilyen szépek, de ez a "magyar nők a legszebbek" mondás ha megnézed inkább Nyugat-Európából terjedt el, és valljuk be, azért az ottani átlagot magasan verjük

és egy magánvélemény a végére: Európában minél keletebbre megyünk, annál szebb nőkkel találkozunk (Románia kivétel xd)

2011. ápr. 8. 19:21
 39/56 anonim ***** válasza:

jaj kiteszi a csöcsééét :D

neked télleg stílusbeli problémáid vannak :D most ha egyszer valakinek az ruha az a bőrszín tetszik ez van nem neked akar megfelelni elhiheted :D és miért a csöcsökről meg aseggekről beszélsz mikor az arcunkkal van bajod? :D arról beszéljé :D és linkelj szerinted szép nőt :D keress olyat akit google-n is megtallsz nem csak közösségi oldalakon ( bár az se bűncselekmény emrt amit flrak netre azzal vállalja a felelősséget hogy bárki bármire hazsnálhatja) szoval gyorsan pakoljál fel szerinted szép csajszikat :D

2011. ápr. 8. 20:59
 40/56 anonim ***** válasza:

Akkor mutatok én magyar lányt, akin smink is alig volt, mégis szép, és csúcs az alakja. A mocikiállításon szereztem meg a képét, sajna a barátjával volt. Ha jól láttam, nagymotort is vezetett, ez már nekem a csúúúcs, léket kaptam:)

[link]

[link]

2011. ápr. 8. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!