Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem látom a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem látom a magyar nők híres szépségét?

Figyelt kérdés

Először is leszögezem,hogy van 1-2 kivétel (ami erősiti a szabályt), de most a többségről beszélek.

Nem tudom,miért mondják,azt hogy a magyar nők szépek, ha átlagban nézzük borzalmasan néznek ki.Alacsony, tömzsi, hájas, rövidlábú, és olyan "tipikus magyar arcú".Flitteres,izléstelen,csillogó tipikus kinai ruhákat vesznek fel, a többség meg ugyanugy néz ki.Fekete bőrkabát, napszemüveg, csőfarmer, virág a hajban, tornacipő,hogy a tulszolizott, 3kilo vakolattal is ragyás arcról már ne is beszéljek. Hihetetlenül visszataszitóak, akkor miért mondják hogy szépek?

példa:

http://www.youtube.com/watch?v=w6ONTZujd8U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ie61SitJpI0

2011. ápr. 8. 15:54
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
*van
2011. ápr. 8. 16:31
 22/56 anonim ***** válasza:
Én nem tudom a magyar nőknek gyönyörűnek kellene lenniük még az alkatnak is nagy mell formás popsi...de azért ha végigmegyek az utcán még egy átlagos magyar nőre is rálehet mondani, hogy szép. Azonban igaz, ha végig megyek az utcán látok szép nőket, ellenben férfiból nem látok olyan sok igényeset..úgyhogy kérdező, vagy túl irreálisak az elvárásaid vagy túl sokat vársz , de azért kíváncsi lennék, hogy te mennyire adsz magadra.
2011. ápr. 8. 16:33
 23/56 anonim ***** válasza:

Elég kicsi szemed van és csak a 15 éves "nőket" nézed ezek szerint. És külföldön jártál már?

Átlagban sokkal szebbek a magyar lányok, mint pl. a németek, angolok, svédek (hogy ne csak a lányokról beszéljünk a pasik is jóképűbbek), nem szebbek mint mondjuk a bolgárok vagy szlovákok, csak rólunk terjedt el, hogy szépek vagyunk.

2011. ápr. 8. 16:34
 24/56 anonim ***** válasza:

Mintha bárki is tehetne arról, hogy alacsonynak született. Mit csináljon? Tetessen a talpába szilikonokat?!?

Te tényleg a 14-18 közötti korosztályt nézed. Azok hiszik, hogy ez a menő, az agyon szolizott arc, meg néhány idősebb.

Az meg őszintén, melyik normális embert érdekel, hogy milyen ruhába jár a másik, amennyiben nem szakadt?!?

2011. ápr. 8. 16:39
 25/56 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem a kérdés célját. Ha a te és az ilyen-olyan országbeli ismerőseid szemében nem szépek a magyar lányok, oké, renden van. De konkrétan most mire is vársz választ? Hogy sokaknak viszont miért tetszenek? Te még soha nem láttál olyat, hogy más-más embereknek más-más ízlésük van?
2011. ápr. 8. 17:06
 26/56 anonim ***** válasza:
Nekem a videoban szereplő csajok is tetszenek,szerintem nem mondható rájuk,hogy rondák lennének.Ha nem tetszenek a Magyar nők akkor keress külföldit.Engem mondjuk nem érdekel,hogy a külföldi emberek mit gondolnal rólam vagy másról:)
2011. ápr. 8. 17:15
 27/56 anonim ***** válasza:
nem mindenki ilyen, és kezd bejönni a természetesség a divatba.. amúgy szerintem meg a magyar pasik nem helyesek.. hülye diszkópatkány fej, vagy justin bieberes, vagy győzikés haj , a fele festi magát, érszorító csőnadrágot hord, bumszli edzőcipővel, lila, meg rózsaszín pólókkal, fülbevalóval.. most akkor mi mit mondjunk? szerintem meg elég sok szép magyar lány van..
2011. ápr. 8. 17:15
 28/56 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdező vajon hány éves lehet, hogy a tini csajokat veszi észre csak? Mert azok néznek ki egyformán...ahogy a leírásban van.
2011. ápr. 8. 17:16
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

omg -.- omg -.-

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░ ░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░ ░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░ ░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░ ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░ ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░

ez a 2 dolog jut rólad eszembe bocs. Hány éves vagy?

2011. ápr. 8. 17:20
 30/56 anonim ***** válasza:
a 2. kép nem sikerült :D amúgy pedomacit ábrázolna :D
2011. ápr. 8. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!