Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem látom a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem látom a magyar nők híres szépségét?

Figyelt kérdés

Először is leszögezem,hogy van 1-2 kivétel (ami erősiti a szabályt), de most a többségről beszélek.

Nem tudom,miért mondják,azt hogy a magyar nők szépek, ha átlagban nézzük borzalmasan néznek ki.Alacsony, tömzsi, hájas, rövidlábú, és olyan "tipikus magyar arcú".Flitteres,izléstelen,csillogó tipikus kinai ruhákat vesznek fel, a többség meg ugyanugy néz ki.Fekete bőrkabát, napszemüveg, csőfarmer, virág a hajban, tornacipő,hogy a tulszolizott, 3kilo vakolattal is ragyás arcról már ne is beszéljek. Hihetetlenül visszataszitóak, akkor miért mondják hogy szépek?

példa:

http://www.youtube.com/watch?v=w6ONTZujd8U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ie61SitJpI0

2011. ápr. 8. 15:54
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:

És mlyen külföldi ismerősöd mondta? :D

Szerintem igenis szépek a magyar nők ugyanúgy itt is emgvannak az igénytelenek is a csúnyák de ugyanúgy mint a többi országban DE itt nagyobb átlagban vannak szebb nők mint x y országban....

2011. ápr. 8. 16:06
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

Na te sem vagy egy romantikus lélek!

Szerintem gyönyörűek a magyar nők.

26/F

2011. ápr. 8. 16:06
 13/56 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts már! Neked is annyi igényed van mint tengerben a hal :D Én nem festem magam, nem vagyok hájas, kövér, nem is öltözködök ribancosan, EMO-san, nem járok soha szolbia (természetesen fehérebb a bőröm, és nekem így tetszik), nem hordok fekete bőrkabátot... és állítólag így is szép vagyok. És tudod mi a legjobb, hogy bár magyar vagyok, mégsem ott lakok. Haha :D
2011. ápr. 8. 16:08
 14/56 A kérdező kommentje:

kíváncsi lennék rád, hogy csak azért szidkódol-e mert egy csaj se állna le veled, mert egy dagadt alacsony igénytelen szemétláda vagy ;)

Képzeld lehet abba a putriba dagadt hájas igénytelen "kínai ruhákba járók" ( bocsmár hogy nem járjhat mindenki armaniba mint te:D) laknak :D

Képzeld M.o ennek a felén igenis szép és jócsajok vannak nem tudom hogy te melyik tanyán laksz :D:D:DD

Nem vagyok igénytelen, most nincs barátnőm, de volt már jópár a szebbik fajtából, ezt le is irtam, vannak szép magyar lányok, de a többség gusztustalan. A külföldi ismerőseim meg franciák,lengyelek és oroszok voltak.

2011. ápr. 8. 16:13
 15/56 A kérdező kommentje:
Pedig romantikus lélek vagyok, egyszerűen csak van szemem..:D
2011. ápr. 8. 16:14
 16/56 anonim ***** válasza:
kérdező, linkelj már be egy olyan magyar nőt aki szerinted szép, csak mert én úgy veszem észre,hogy válogatós vagy nagyon
2011. ápr. 8. 16:22
 17/56 anonim ***** válasza:
és magyar legyen ;)
2011. ápr. 8. 16:26
 18/56 anonim ***** válasza:

...de a többség gusztustalan...

Hát apám, szerintem meg ez a gusztustalan, hogy ilyet írsz. Ennyire a külsőségekre helyezed a hangsúlyt, ez a baj.

Azért kiváncsi lennék, hogy te hogy nézel ki, te férfiszépség?

2011. ápr. 8. 16:29
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Igen, erre én is kíváncsi lennék. Szerinted milyen egy suzép nő?
2011. ápr. 8. 16:29
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

Igenis rengeteg nagyon szép magyar lány vagy, elég ha 10 percig sétálsz az utcán. Nyilván máshol is vannak szép nők, de valahogy nálunk arányaiban több. Nekem legalábbis ez a véleményem és szép alatt sok mindent lehet érteni, számomra egy teljesen átlagos lány is lehet gyönyörű.

21F

2011. ápr. 8. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!