Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem látom a magyar nők híres szépségét?
Először is leszögezem,hogy van 1-2 kivétel (ami erősiti a szabályt), de most a többségről beszélek.
Nem tudom,miért mondják,azt hogy a magyar nők szépek, ha átlagban nézzük borzalmasan néznek ki.Alacsony, tömzsi, hájas, rövidlábú, és olyan "tipikus magyar arcú".Flitteres,izléstelen,csillogó tipikus kinai ruhákat vesznek fel, a többség meg ugyanugy néz ki.Fekete bőrkabát, napszemüveg, csőfarmer, virág a hajban, tornacipő,hogy a tulszolizott, 3kilo vakolattal is ragyás arcról már ne is beszéljek. Hihetetlenül visszataszitóak, akkor miért mondják hogy szépek?
példa:
http://www.youtube.com/watch?v=w6ONTZujd8U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ie61SitJpI0
És mlyen külföldi ismerősöd mondta? :D
Szerintem igenis szépek a magyar nők ugyanúgy itt is emgvannak az igénytelenek is a csúnyák de ugyanúgy mint a többi országban DE itt nagyobb átlagban vannak szebb nők mint x y országban....
Na te sem vagy egy romantikus lélek!
Szerintem gyönyörűek a magyar nők.
26/F
kíváncsi lennék rád, hogy csak azért szidkódol-e mert egy csaj se állna le veled, mert egy dagadt alacsony igénytelen szemétláda vagy ;)
Képzeld lehet abba a putriba dagadt hájas igénytelen "kínai ruhákba járók" ( bocsmár hogy nem járjhat mindenki armaniba mint te:D) laknak :D
Képzeld M.o ennek a felén igenis szép és jócsajok vannak nem tudom hogy te melyik tanyán laksz :D:D:DD
Nem vagyok igénytelen, most nincs barátnőm, de volt már jópár a szebbik fajtából, ezt le is irtam, vannak szép magyar lányok, de a többség gusztustalan. A külföldi ismerőseim meg franciák,lengyelek és oroszok voltak.
...de a többség gusztustalan...
Hát apám, szerintem meg ez a gusztustalan, hogy ilyet írsz. Ennyire a külsőségekre helyezed a hangsúlyt, ez a baj.
Azért kiváncsi lennék, hogy te hogy nézel ki, te férfiszépség?
Igenis rengeteg nagyon szép magyar lány vagy, elég ha 10 percig sétálsz az utcán. Nyilván máshol is vannak szép nők, de valahogy nálunk arányaiban több. Nekem legalábbis ez a véleményem és szép alatt sok mindent lehet érteni, számomra egy teljesen átlagos lány is lehet gyönyörű.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!