Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy a nöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a nöknek nagyobb a fájdalom küszöbük?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 19:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
66%

Kedves előző!

A férfiaknak jóval alacsonyabb a fájdalomküszöbük. Csak nem akarjátok bevallani, mert túl büszkék vagytok. Nektek mi fáj biológiai szempontból? Semmi. Nekünk szülés, menstruálás... Kedves férfiak, nektek alacsony a fájdalomküszöbötök. Tökön rúgnak titeket, és máris visítotok. Nekünk napokig eltarhat egy szülés.

2011. ápr. 6. 14:56
 32/41 anonim ***** válasza:
83%
Igaz. Nekünk egy csomó dolgot el kell tűrnünk, pasiknak szinte semmit. Kedvencem amikor azzal jönnek hogy a szülés = egy tökönrúgással. Ami szerintem egy hatalmas hülyeség, inkább egy mellbe ütés = a tökönrúgással, csak mi nők nem kezdünk már el ettől is sikítani, pasik meg kb. egy megfázásnál már szinte a végrendeletüket tervezgetik. A szülés nagyon fájdalmas, és nem pár percig tart, hanem akár napokig.
2011. jún. 29. 22:22
 33/41 A kérdező kommentje:
A szülésem kivül még milyen más egyéb fájdalmat kell elviselnetek?
2011. jún. 30. 12:51
 34/41 anonim ***** válasza:
20%
Kedveds nőtársaim áruljátok már el miért kell vérre menő küzdelmet folytatni arról, hogy ki bírja jobban? Én is nő vagyok, de egyáltalán nem értem miért fontos ez. Egyik nem sem jobb mint a másik.
2011. jún. 30. 16:13
 35/41 anonim ***** válasza:
27%

" Tökön rúgnak titeket, és máris visítotok. "

Rúgtak úgy istenesen tökön, hogy a fájdalomtól öklendeztél? Ja ha csak a fájdalom lenne az egyetlen probléma ami adódik ilyenkor. Ami az egyik legrosszabb fájdalom amit csak ki lehet találni, terméketlenséget is eredményezhet egy rúgás, ezért is "vinnyogunk". Persze te ezt sebezhetetlen tökéletes nő nem értheted, miről beszél a férfi.

2011. júl. 1. 14:33
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
igen, mellbeütés=tökön rúgás. a mell is ha úgy istenesen megrúgnák egy labdával, hihetetlenül tud fájni..és nekünk is ott van az, hogy nőhet benne daganat, aztán le kell vágni.
2011. júl. 4. 19:56
 37/41 kokuz10 válasza:
32%
Először: ez sosem fog kiderülni. Másodszor: "Nekünk semmi biológia fájdalmat nem kell elviselnünk" Szerinted mi választottuk azt hogy nekünk ne kelljen? Harmadszor: a tökönrúgás=mellbevágás? nem hinném, a mell azonkívül hogy egy nagy zsírpárna, azonkívül semmiben nem tér el a férfi "melltől". A másik hogy a kettő abszolút nem ugyanott van szóval ez is hülyeség volt, de nembaj jót nevettem :D Akkor volt még itt egy olyan, hogy ha a nők harcolnának akkor kihalna a faj :'DDD Jajj, a női nem hímnősnek tekinti magát? :DDD Volt még ez a voltunk ma a csajokkalos dolog :D ebben az esetben ez a pasi valami meleg lehetett, 10000-ből szerintem egy darab ilyen van ;) És amúgy meg tényleg rengeted gyógyszer létezik már a menstruáció fájdalom csillapítására ;) A szülésről meg nem tehetünk hogy a nőknek kell szülni és nem a férfiaknak, szóval ez is elég hülye érv. Ennyi.
2015. febr. 10. 13:20
 38/41 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg hülye érv ez a szülés, egyetlenegy ok miatt: Nem lehet tanulmányt készíteni és összehasonlítani az eredményeket és testbeszédet hogy vajon kinek fájhatott jobban abból az egyszerű okból kifolyólag hogy ugye mi sajnos nem tudunk szülni. Szerintem ha már igazságot akartok tenni olyan dolgokkal kellene érvelni amit mind2 nem át tud élni és az alapján véleményt fogalmazni.
2015. ápr. 4. 21:32
 39/41 anonim ***** válasza:
80%

Elkezdtem olvasni a válaszokat, és pont ezt szerettem volna írni, mint amit az előző válaszoló írt.

Mivel a nőknek nincsenek heréik, amiket jó erősen megtudnának rúgni, és mivel a férfiak nem menstruálnak, nem szülnek, ezért nem lehet ezt így kimondani, hogy márpedig akkor is a nők jobban viselik a fájdalmat. Igen, ez egy tény, hogy a nőknek minden hónapban van menzeszük, és életük során egy vagy akár több gyermeknek is adhatnak életet, ami sok szenvedéssel és nagy fájdalmakkal jár. De vegyünk egyszerűbb példákat. Ha mondjuk egy nőnek eltörne a keze, akkor azt a fájdalmat jobban viselné, mint férfi társa? Mivel a férfiak nem szülhetnek, ezért nincs viszonyítási alap, hogy melyik nem bírná jobban. Ugyan végeztek kísérleteket, hogy elektródákkal stimulálták a fájdalmat, de ez laikus véleményem szerint nem ilyen egyszerű. Gondolom a nők testében/szervezetében adrenalin, és egyéb anyagok szabadulnak fel, amik mássá teszik az egészet. Azt kéne egy kísérletben kipróbálni, hogy nőkkel tesztelik így, külső stimulálással a szülést, majd egy rendes szülést kivitelezni, és a kettőt összehasonlítani, hogy melyik is volt a kellemetlenebb, aztán utána bevonni ebbe a férfiakat.

De most térjünk el ettől a témától. Vannak fájdalmak, amiket a bőrünkön érzünk, vannak fájdalmak, amiket pszichésen élünk meg és vannak fájdalmak, amelyek a testünk belsejéből származnak. Mivel ez egy összehasonlítható forma, ezért egy külső testi fájdalomkeltéssel jobban meg lehetne állapítani, hogy vajon melyik nem bírja jobban a fájdalmat, aztán akkor "igazságot" lehetne tenni ebben az ügyben a két nem közt.

Én nem mondom, hogy a férfiaknak nagyobb a tűrőképességük, és azt sem, hogy a nőknek. Mindenkinek megvan a maga dolga az életben amit teljesítenie kell. Ez ilyen egyszerű, és nem kell azon vitatkozni, hogy a nők vagy a férfiak tűrik el jobban a fájdalmat.

2016. febr. 27. 15:52
 40/41 anonim válasza:
0%
Itt annyi de annyi feminista nő van.. Mindenki csak okoskodik de gondolom utána se nézett a dolognak, egy kutatás amit nemrég készítettek, megcáfolja hogy a nőknek nagyobb a fájdalomtűrő képességük, sőt, rosszabb mint a férfiaké. Férfiakon és nőkön egyaránt fizikai fájdalmat okoztak ugyan azon a területen és a nők átlagban kevesebb ideig bírták ugyan azt a fájdalmat mint a férfiak. Szóval a férfiak tovább bírták és bebizonyították hogy a férfiaknak jobb afájdalomtűrő kapacitásuk. Persze le a kalappal a nők előtt a szülés meg a menstruációs görcs miatt, de azt már nem tudjuk meg hogy a férfiak ezt hogyan viselnék. Ja és voltak válaszok hogy szülés közben az adrenalin meg minden csökkenti a fájdalomérzetet, nem a fájdalomèrzetet az endorfin csökkenti amely egy örömhormon és nem csak a szülésnél szabadul fel hanem minden fájdalomnál is.
2016. júl. 12. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!