Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A belső fájdalom valóban erősebbé tesz? Ha igen ez hogyan fog megnyilvánulni a későbbiekben?
hú, hát ez egy elég sz#r helyzet, rosszabb, mintha összejöttetek volna és kiderül, hogy nem működik. Nem szabad ennyire bátortalannak lenned, legyen önbizalmad. Ne te döntsd el, hogy a lánynak jó lesz-e veled, szerintem - ha tényleg sok fiút visszautasított miattad - szeretett téged. Gondold el, neki milyen érzés lehetett, hogy ezek után ellökted magadtól!
Na de nem akarok még nagyobb lelki fájdalmat okozni neked, biztos te is tudod mindezt. A kérdésre válaszolva: minden erősebbé tesz, ami nem öl meg, túl lehet élni! de én a helyedben beszélnék azzal a leányzóval és elmondanám neki ezt, amit most ide leírtál!!!
Magáról a problémáról elég keveset írtál... De a kérdésre válaszolva: "ami nem öl meg, az megerősít". Ha sok csilit eszel, egy idő után megszokod. Ez van a problémákkal is. Ha sok rosszat el tudsz viselni, később a kicsi rosszakat már csak egy legyintéssel elintézed.
Ha a csaj meghátrál, mert nem tud veled "büszkélkedni mások előtt", szerinted veled van a hiba? Én se büszkélkedhetek a barátommal, mégis lesz@rom hogy mit gondolnak mások, meg a családom is, mert van aki nem szereti. Mi szeretjük egymást, és ez a lényeg. Az elején meg én sem tudtam beszélni, de szinte semmiről. Pár hónapig ez ment, aztán kibontakoztam. Én is, aztán ő is közvetlenebb volt velem ez által. Amint írtad, Ő hátrált meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!