Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy a nöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a nöknek nagyobb a fájdalom küszöbük?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 19:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
37%
Azért a mert férfiak nem tudnak gyereket szülni, és ha a nők harcolnának akkor kihalna a faj... Mindenkinek megvan a saját dolga, aztán kész. Mindenki kibírja azt ami az ő feladata.
2011. ápr. 5. 19:45
 12/41 anonim ***** válasza:
90%

Szerinted az, hogy valaki akár 24 órán keresztül vajúdik pokoli fájdalmak közt az egyenlő egy tökönrúgással, amit kb 1 órával később nem is érez az illető? =D Hát ez vicces.

Amúgy változó. Nekem elég magas a fájdalomküszöböm, az biztos.

2011. ápr. 5. 19:45
 13/41 anonim ***** válasza:
88%

19:42

Ne viccelj már... :D

Szülésnél: szétfeszülnek a csontjaid, szétszakad a nemi szerved és még ezen kívül természetes fájdalmaid is vannak...

2011. ápr. 5. 19:46
 14/41 anonim ***** válasza:
ez általánosítás, teljesen egyénfüggő
2011. ápr. 5. 19:48
 15/41 A kérdező kommentje:
Én meg azt hallotam máshol,hogy csak szülésnél növekszik meg a fájdalom küszöb .
2011. ápr. 5. 19:49
 16/41 anonim ***** válasza:
69%

Férfiak!

Azért ne legyetek már ennyire nagyok!

Azt értem, hogy biztosan fáj a nemi szervetek egy rúgástól... De a nőknek szülésnél egyszerűen szétszakad. Értitek? Szétszakad!

Ez egy k.rvagyors szülés, de képzelj el ilyet 1-2 napig! Nem értheted ezt meg...

[link]

2011. ápr. 5. 19:53
 17/41 anonim ***** válasza:
20%

19.42 vagyok.

Véleményem szerint a szülést lényegesen megkönnyebbíti az adrenalin. Osztálytársamat egy bicikli kormány nyársalta fel, és azt mondta semmit nem érzett. fiú volt. ezt teszi az adrenalin. Vgay pl én elképesztően nagy izomfájdalmat tudok elviselni, viszont ízületitől (nyújtás) már szinte sírni tudnék. Mondtam hogy nem lehet összehasonlítani a kettőt, és persze tisztelem azokat a nőket, akik már egyszer átszenvedték a szülés borzalmait. de kérdem én: nem megérte?:D

2011. ápr. 5. 19:54
 18/41 anonim ***** válasza:
56%

Ezt az állítást kutatások bizonyítják. Bárhol utána lehet nézni, mert igaz.

Az meg pláne vicc, hogy a szülés egyenlő egy tökön rúgással. (elég éretlen lehet, aki ezt mondta)

Továbbá eme állítást is alátámasztja, hogy pl a tetoválást is a nők jobban bírják. Aztán beszélhetnénk a szőrtelenítésről..stb.

Egy nőnek nagyobb a fájdalomküszöbe, mint egy férfinak. Persze ez is egyénenként változik, de általában a nőknek nagyobb.

2011. ápr. 5. 19:56
 19/41 anonim ***** válasza:

19.42

Azért rendes vagy. :D

2011. ápr. 5. 20:02
 20/41 anonim ***** válasza:
58%
A nőknek igen, nagyobb a fájdalom küszöbük. 19:42-es, aki azt írta, hogy a szülés egyenlő egy tökönrúgással, annak üzenném: Majd ha szülni is fogsz, eldöntheted. Cskamert a fiúk máris visítanak ha belerúgnak a nemesebbik szervükbe, az még nem jelenti azt, hogy jobban is fáj. Az elmúlik pár percen belül. Szóval....
2011. ápr. 5. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!