Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a fiúk, hogy a sovány lányok direkt vékonyak?

Kezdjél el edzeni, és akkor hízól :)
Èn 20/F vagyok, én is egész életemben vékonyka voltam, kb 2 éve elkezdtem edzeni, súlyokkal, és egy év alatt 10 kg híztam

"Miért hiszik azt, hogy a fiúknak a csontsovány lányok jönnek be?" meg "Nem kéne az anorexiás modelleket példaképnek tartani."
Ezek nem is annak szólnak, akik alapból olyanok, hanem azoknak, akik mindent megtennének, hogy olyanok legyenek, és ezért:
- fogyókúráznak
- hánytatják magukat
- nem tudnak lefogyni, és depressziósok lesznek

Szerintem túl reagálod.
Ha alapból ilyen vékony vagy akkor nem értem miért nem elég neked az ,hogy akik szeretnek és ismertnek tudják rólad az igazad. A többiek véleménye téged mennyiben befolyásol?

Bár én pont a másik véglet vagyok, az a lány-típus, aki akármennyit sportolhat, fogyókúrázhat, nem lesz soha a "mai ideálnak megfelelő" (ami nem azt jelenti, hogy ne sportolnék), és én is hülyeségnek tartom az olyan kérdéseket, amik arról szólnak, hogy "duci vagy vékony", még ha egy pillanatra a szívem is dobban meg, ha ducit írnak, hogy talán nem maradok vénlány öregkoromra, de tudom, hogy ilyenkor a vékony lányoknak eshet egy kicsi csorba az önbizalmon, hiszen vannak esetek, amikor nem lehet mit tenni a genetika ellen.
Hasonló a kis mell - nagy mell kérdése, azt kellene írnia ezekre a kérdésre MINDENKINEK, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy.
19/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!