Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek fontos az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek fontos az, hogy egy fiú nem dohányzik?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedtek valakivel, akkor ez a kérdés az elsők között szokott szerepelni? 16f
2011. ápr. 1. 15:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen rosszpont, de megpróbálnám leszoktatni. Ha nem hajlandó akkor talán jobb nélküle. 16/L
2011. ápr. 1. 16:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, h ne dohányozzon...

Bár ezt pont én mondom akinek a párja dohányzik, de 1,5 hónap után tudtam meg....

Rövid úton le fog szokni rólla, ha nem mondtam neki, h NINCSEN CSÓK, ha nincsen csók nincsen más sem... :P

Szert annyira, h letegye.. :$

2011. ápr. 1. 16:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is kizáró ok a cigi.. 17L
2011. ápr. 1. 16:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom cigizik,nem is olyan keveset,én nem cigizek, nem volt kizáró ok nálam.Persze nem örültem,de úgyse tudna leszokni :D már próbáltam sokszor :)
2011. ápr. 1. 17:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam egy pasival 2,5 évig aki cigizett, és napról napra ezen veszekedtünk hogy mikor teszi már le, mondta hamarosan. Eltelt 2,5 év nem tette le. Otthagytam. Asszem elég türelmes voltam. Pedig állítólag szeretet... hát erről ennyit. 24N
2011. ápr. 1. 17:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon fontos, hogy ne cigizzen!!! Utálom a cigi füstjét. Megpróbálnám leszoktatni, és ha tényleg szeret akkor talán még meg is tenné értem.16/L
2011. ápr. 1. 17:27
 17/22 A kérdező kommentje:
Örömmel tölt el, hogy még vannak olyanok akik nem szívják azt a szart, és 17:18-as kommentelő... Hát sajnálom de igazad volt!A válaszokat köszönöm, mindenkinek sikeres leszoktatást, illetve rá nem szokást kívánok! :)
2011. ápr. 1. 17:58
 18/22 anonim ***** válasza:
"Nálam a cici kizáró ok" :D
2011. ápr. 1. 18:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Cigizés és cigizés között is óriási a külbönség. Nem mindegy, hogy napi 2 szálat vagy többet szív, vagy alkalmanként, buliba szív el 1-2 szál cigit. Ez utóbbi nem zavarna annyira, én is szoktam alkalmanként cigizni. A múltkor 10 szál cigi elég volt egy hónapra, szóval tényleg nem rendszeresen dohányzom, bár ezt sem kellene:$

Én nem ítélem el azokat, akik néha-néha cigiznek, csak azokat, akik már-már láncdohányosok.

Hogy milyen dohányzó fiúval együtt lenni, csókolózni nem tudom, mert még semmilyen fiúval nem volt ilyen dolgom;D

15/L

2011. ápr. 1. 19:27
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó 19:27-es komment írójának üzenem, hogy akiket elítél a láncdohányosok is úgy kezdték mint ő. Először mindig csak egyre gyújtott rá, aztán már nem tudta megállni. Én nem cigizek egyátalán, mégsem nézem le őket. Úgy hogy te cigizel úgy ne nézz le senkit mert lehet hogy te is úgy végzek aztán koppansz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 1. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!