Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek fontos az, hogy egy fiú nem dohányzik?
Figyelt kérdés
Ha ismerkedtek valakivel, akkor ez a kérdés az elsők között szokott szerepelni? 16f2011. ápr. 1. 15:03
1/22 anonim válasza:
Nekem a cici kizáró ok, mindenképp... 23L
2/22 anonim válasza:
cigit akartam írni... :D de a cici is tulajdonképp :D
3/22 anonim válasza:
nekem nem gond ha cigizik, csak szeressen!!
4/22 anonim válasza:
Nekem fontos.
Soha nem jönnék össze olyan fiúval, aki cigizik.
5/22 anonim válasza:
Szintén kizáró ok... nem jönnék össze egy dohányzóval, akármennyire is szimpatikus és kedves. 24L
6/22 anonim válasza:
Engem zavarna, de nem fő szempont. Próbálnám leszoktatni. Bizonyítsa be, hogy mennyire szeret.
7/22 anonim válasza:
Nem kérdezgetek ilyeneket, de ha észreveszem, akkor nem tetsz, taszít, valszeg össze se jönnék az illetővel, megcsókolni meg áááh. Olyan rohadt büdös.
Amúgy gyakran lehet érezni a dohányosokon a szagot, és az is taszít már, szal össze se akarok vele ismerkedni. Kell a fenének, aki olyan büdös.
8/22 anonim válasza:
Mindenképpen pirospont. Nem élvezetes hamutálat nyalogatni.
20/l
9/22 Moszuke válasza:
a piros pont nálunk jót jelentett.. 5 piros pont volt egy ötös.
kicsit megzavarodtam egy pillanatra..:D
10/22 anonim válasza:
Mindenképpen fontos! Engem nem zavar, ha nem találkozunk azután hogy cigizett, és akkor sem szív amikor együtt vagyunk, de valamilyen szinten így is lehet érezni, hogy az illető dohányzik. Utálom azt a szájszagot, utálom hogy ha megfogom a kezét, az enyém is teljesen magába szívja a füst szagot, utálom hogy ha hosszasan megölelem, az rosszabb mintha egyszerre elszívnék három szál cigit, szóval nekem nagyon fontos, és ha a kapcsolat kezdete előtt kijelenti hogy ő sosem szokna le a dohányzásról, akkor valószínűleg az én hozzáállásom is hasonló lesz... 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!