Miért van az, hogy a mai fiatal lányok/nők többsége dohányzik?
Ráadásul sok szép hölgy van közöttük. Ők túl szépnek tartják magukat, és a cigarettát választották segítségül hogy rátérjenek a rondulás útjára? Mert elég undorító dolgot csinálnak.
Elvesztik a fejüket tizenévesen, utána meg nem tudnak illetve nem akarnak leszokni. (Tisztelet a kivételnek)
Megéri?
azért mert szerintük menő, szexis, vagány dolog. a filmekben sok nő dohányzik. fotokon is. ezt látják.
mások egyszerűen csak azért cigiznek, hogy csökkentsék az étvágyukat. sok lány azt hiszi, hogy a cigi fogyaszt, pedig csak az étvágyat csökkenti. ezért sokan cigire költik a lovét, és füstölögnek mint a gyárkémény.
Nem feltétlen menő, de ahogy elnézem, a közvetlen környezetemben azért csinálják, hogy nehogy lemaradjanak a többi hígagyú nőneműtől.
Egyébként egyetértek. Szépség ide vagy oda, a füstös-büdös leheletet napi háromszori fogmosás és a folytonos rágózás sem nyomja el, blöe. És ezt valahogy elfelejtik. :(
Na ez jó kérdés. Van egfy osztálytársam, múltkor elmentüónk bulizni és láttam, h cigizik. Az a gáz, h ő ilyen kis stréberke, meg jó kislány. Megkérdezte tőlem, h én nem kérek, én meg mondtam, h nem.
Aztán még engem tart mindenki ilyen kis hisztis cicának, pedig egyátalán nem vagyok az. Szval ennyit erről.
18:05 vagyok
mostmár akk mégse vagyok menöö ?:( pedig azthittem.. most cigezzek h menö legyek ?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!