Miért van az, hogy a mai fiatal lányok/nők többsége dohányzik?
Ráadásul sok szép hölgy van közöttük. Ők túl szépnek tartják magukat, és a cigarettát választották segítségül hogy rátérjenek a rondulás útjára? Mert elég undorító dolgot csinálnak.
Elvesztik a fejüket tizenévesen, utána meg nem tudnak illetve nem akarnak leszokni. (Tisztelet a kivételnek)
Megéri?
Én dohányzom már több mint 5 éve és napi 1,5 dobozzal szívok.A mai napig szeretek cigizni.
15/L
15 évesen 5 éve dohányozni és 1,5 doboz....
Ez már szégyen.
Elég sajnálatos a sztorid. De erre nem kéne hogy ennyire büszke legyél.
Kár érted. Sajnállak.
Én is csak elmondtam a véleményemet, mint ahogy te is. Annyiból vagy kivételes eset, hogy te büszkélkedsz a dohányzással, pedig ezzel annyira nem kellene.
Vagyis pontosabban mondva arra vagy büszke, hogy te erősebbet szívsz. Ez kb. olyan mint amikor egy drogos több anyagot ad be magának mint előtte.
Amúgy írásodból tekintve vidámnak tűnsz, azt írod jók az eredményeid, nincsenek problémák.
De ha ez így van, akkor nem gondolod hogy cigaretta (vagy egyéb drog nélkül) is ugyan ilyen boldog sőt boldogabb lehetsz?
Tudom, hogy nem érdekel amit írok. De azért én mégis azt mondom, hogy ha egyszer lesz rá lehetőséged, vagy akaraterőd, vagy lesz valaki aki segít, akkor próbálj meg leszokni róla.
Köszönöm ha elolvastad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!