Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az, hogy a mai...

Miért van az, hogy a mai fiatal lányok/nők többsége dohányzik?

Figyelt kérdés

Ráadásul sok szép hölgy van közöttük. Ők túl szépnek tartják magukat, és a cigarettát választották segítségül hogy rátérjenek a rondulás útjára? Mert elég undorító dolgot csinálnak.

Elvesztik a fejüket tizenévesen, utána meg nem tudnak illetve nem akarnak leszokni. (Tisztelet a kivételnek)

Megéri?

2010. jan. 8. 17:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Én dohányzom már több mint 5 éve és napi 1,5 dobozzal szívok.A mai napig szeretek cigizni.

15/L

2010. jan. 11. 17:06
 22/31 anonim ***** válasza:
Ez a hosszú élet titka! Sok sikert!
2010. jan. 11. 19:14
 23/31 A kérdező kommentje:

15 évesen 5 éve dohányozni és 1,5 doboz....

Ez már szégyen.

2010. jan. 12. 15:10
 24/31 anonim válasza:
Én is dohányzom. De nem tartom menőnek. Épp ellenkezőleg, szerintem most már az a menő, aki nem cigizik.
2010. jan. 22. 17:01
 25/31 anonim ***** válasza:
Gimnazistaként én szóba sem álltam nemdohányos csajokkal. Amelyik csaj bagózott, de még jobban szerettem, ha füvezett, az nem volt nyafogós fajta, volt helye egy jó buliban. A nemdohányzó csajok a stréberek voltak, akik nyafiztak mindenért. Mi fiúk a dohányos csajokat szexibbnek, vagányabbnak, bulisabbnak gondoltuk. És most 34 évesen, bár már abbahagytuk a füstölést, most is így gondolom. Arról nem is beszélve, hogy egy dohányos csajnak bagószagú volt a szája, a többinek meg....hihetetlen, hogy nem ismerték a fogkefét, csókolózzon velük a vacogós ló! Szerintem a dohányos csajok a cigi miatt alapból fogat mostak, a többinek meg soha egyszer eszébe sem jutott...még egyetemen sem.
2010. febr. 23. 19:48
 26/31 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ne általánosíts!
2010. febr. 23. 21:00
 27/31 anonim ***** válasza:
hát én nem menőségből szívom... elmondom a sztorimat. több mint 3 éve 14 éves voltam ugye élünk otthon négyen én ikertesóm, húgom, anyum. (apum még másfél koromba lelépett) családból csak anyu "cigizik" (meg azóta na azt most íromXD) és nem véletlenül tettem idézőjelbe. egy doboz cigi neki egy hétig simán kitartott mindig is, csak akkor gyújt rá ha olyan kedve van. egyszer egy vasárnap hárman voltunk otthon anya elment vmiért otthonról én meg nem voltam jól (női dolog) és fürdőből kifelé magam se tudom miért, hogy jutott eszembe egyáltalán, anya cigijéből kivettem egy szálat és rágyújtottam. estére már sutyiban háromnál vagy négynél jártam. és másnap "Buktam le". reggel felkelés után mintha évek óta bagóznék mentem ki teraszra rágyújtaniXDXDXD anya nézett rám első pillanatba kerek szemekkel, ekkor esett le nekem hogy nem szóltam mégXD megkérdezte mióta és ennyi is volt részéről a dolog. azóta amúgy rég "túlnőttem" rajta én sokkal erősebbet szívok mint ő (ő sárga multi én piros), és napi másfél doboz elmegy. a poén ő a nyomomba eredt és ő is többet szív egy kicsit már bár még mindig sokkal kevesebbet mint én (4-5 nap min. neki egy doboz). teszem hozzá ikertesóm egy évvel utánam kezdett el, húgom meg amikor 15 lett szal kábé másfél éve. nagyon LoL amikor négyen kiülünk teraszra rágyújtaniXDXDXD am azon szoktunk poénkodni, h anya+ikertesóm a jó lányok (ők szívnak gyengéből kevesebbet), mi meg a húgommal a rossz lányok (erősből, sokat:D:D) am. én nem vagyok olyan hülye, 4-5 jegyeim vannak. én szeretek cigizni és nem akarok leszokni múltkor is ötösre futottam tesin, nem fulladok ki a lépcsőn semmi ilyen hülyeség. szal én bírom:D ennyi a sztori lehet érte szeretni, fikázni nekem8
2010. márc. 24. 18:03
 28/31 A kérdező kommentje:

Elég sajnálatos a sztorid. De erre nem kéne hogy ennyire büszke legyél.

Kár érted. Sajnállak.

2010. márc. 25. 18:12
 29/31 anonim ***** válasza:
engem ne sajnálj, nincs miért, tanulok rendesen az osztály jobban tanuló felébe tartozok, és itthon is elég nagy közöttünk az összetartás, az meg, h miért zavar téged ha én szeretek dohányozni (egyébként tényleg nagyon szeretek:D), nem a te tüdődbe szívom, eléggé érdekelne. csak válaszoltam a feltett kérdésre én magam ezért. am vannak dohányzó, nem dohányzó bnőim egyaránt ők se sajnálnak te se tedd!:D én nem szokattam/szoktatok rá senkit, engem se akarjon senki leszoktatni:D
2010. márc. 26. 18:02
 30/31 A kérdező kommentje:

Én is csak elmondtam a véleményemet, mint ahogy te is. Annyiból vagy kivételes eset, hogy te büszkélkedsz a dohányzással, pedig ezzel annyira nem kellene.

Vagyis pontosabban mondva arra vagy büszke, hogy te erősebbet szívsz. Ez kb. olyan mint amikor egy drogos több anyagot ad be magának mint előtte.

Amúgy írásodból tekintve vidámnak tűnsz, azt írod jók az eredményeid, nincsenek problémák.

De ha ez így van, akkor nem gondolod hogy cigaretta (vagy egyéb drog nélkül) is ugyan ilyen boldog sőt boldogabb lehetsz?

Tudom, hogy nem érdekel amit írok. De azért én mégis azt mondom, hogy ha egyszer lesz rá lehetőséged, vagy akaraterőd, vagy lesz valaki aki segít, akkor próbálj meg leszokni róla.

Köszönöm ha elolvastad. :)

2010. márc. 27. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!