Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért őrült meg mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért őrült meg mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi időben egyre több kérdést olvasok arról,

hogy ciki-e, ha az ember 13-14 évesen még szűz.

Sajnos egyre növekszik azok száma, akik

csak azért vesztik el szüzességüket ennyi idősen,

hogy a körülöttük lévő emberek ne közösítsék ki

őket. Lassan ott tartunk, hogy aki még szűz, azt már emberszámba se veszik. :(

Én pedig semmiképpen se szeretnék még

szexelni. Én úgy gondolom, hogy a szüzesség

egy olyan dolog, amit nem veszthetsz

el olyan emberrel, akit nem szeretsz igazán.

Meg nem is érzem magam még elég érettnek hozzá. :)

Sok korombeli elítél a nézeteim miatt, de én úgy hiszem

ez a helyes út, hogy évek múlva igazi férfi váljon belőlem, és ne egy olyan erkölcsi hulladék, aki a nőkben csak a vaginát képes látni. Érdekes, hogy a korombeliek azt már nem tudják értékelni, ha valaki pl.: zongorázik, tud főzni, vagy bármi hasonlót csinálni.

Szerintük az a "jóarc", ha szanaszét issza az agyát,

cigizik, drogozik, rongálja a köztulajdont, na meg persze aki már nem szűz. Nagy örömömre láttam itt hozzászólásokat olyan velem egykorú fiúktól,

vagy lányoktól, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint én.

Jó tudni, hogy vannak még ilyen emberek, viszont félek, hogy mire engem is komolyabban fognak érdekelni a lányok, az ilyen érett gondolkodású csajok eltűnnek. :( Nekem pedig eszemben sincs később egy unintelligens kis csitrivel megosztani az életem. :( Hogy jutott idáig a világ? Mi okozhatta ezt?

(14/f) (Bár nem sokára 15 leszek. :D)

2009. febr. 26. 16:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy legyen! :D
2009. febr. 26. 17:15
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem a kor számít ebben a dologban,én 17 vagyok,tavaly Karácsonykor feküdtem le az első fiúmmal,Akkor már négy hónapja voltunk egy pár,és azóta is boldogan élünk,immár másfél éve.(+1napja:D) Azt gondolom,hogy ha megadjuk a módját,és tényleg szeretjük azt,akinek odaadjuk magunkat mi,nők,lehetünk akár 15 évesek is.(Na jó,azalatt tényleg necces...)Éljenek az erényes nők!Respect!
2009. febr. 26. 17:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Aki 15 évesen komoly kapcsolatban van, és szerelemből tette amit tett, azt megtudom érteni! :) Sok boldogságot nektek! :)
2009. febr. 26. 17:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Háát haver :D(ha szólíthatlak így) ez egy nagyon ép gondolkozás maraggy is ilyen mert énis ilyesmi voltam igaz 15 16 évesen elkeztem Clubbokba járni de a tánc miatt főleg meg a csajozás élménye :D de most meg találtam egy lányt(17) aki annak ellenére hogy szinte az összes barátnője már 14 15 éves korukban elvesztették őő még mindig szűz maratt és ugyanazt mondta nekem amit énis gondoltam hogy neki érzelem kell hozzá és vár inkább :D

éés azt sem szégyellem hogy 19 évesen szűz avgyok még mert lehetett volna már sokszor de azok olyan diskkós egy estés csajok lettek volna :S és az nekem nemkellett de eza lány most teljesen más :D teljesen egymásra találtunk (a két bolond xD) és én lettem neki az az ember számára akivel mindent :) és ő is nekem :) már 9 hónapja :D és nemsiettünk el semmit mert az sosem jóó :D na sok szerencsét az életben és azért itt ott lehet ám inni csak mértékkel :D na csaó.

2009. febr. 26. 17:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan már nem vagyok szűz, de tökéletesen így gondolkodtam és gondolkodom mindig is. A szüzességemet azzal vesztettem el, akivel akartam, akit szerettem/szeretek. Egyáltalán nem szégyen szűznek lenni, mert majd amikor teszem azt 18 éves korodban (mint én is pl.) megtalálod azt a lányt, akit szeretsz, és vele először csinálod, akkor a végén azt mondhatod, hogy milyen jól érezted magadat. Szeretkezés és baszás között nagy a különbség, a kettő nem is fér össze a normális emberek értékrendjében. Én teljes szívemből melletted vagyok és szorítok neked az igazi megtalálásában! F/18
2009. febr. 26. 18:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Remélem az én jövőm is hasonlóképp alakul. :)

Én is úgy vélem hogy inni mértékkel kell. :D És sok boldogságot kívánok nektek! :)

2009. febr. 26. 18:05
 17/22 A kérdező kommentje:

18:02-es válaszoló:

Igen, kb. 18 éves koromban tervezem elveszteni a szüzességem

ha megtalálom az igazit. :D Ja és köszönöm neked is! :D

2009. febr. 26. 18:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, ez megy a híradóban melyik pléjmét kivel mit csinál mellek mindenhol, az összes sorozat 12 es karikával megy pedig minden van bennük, és a szülőknek nincs idejük a gyerekkel foglalkozni mert pénzt keresnek,(vagy h több legyen mert nem elég, vagy mert kaja kell)éshát akkor hogyan szeretik a gyereket?Kap egy kis pénzt és divatos cuccokat és divat az is, hogy igyon, cigizzen szexeljen.Sajnos ilyen a mostani világ én 17 évesen a legtöbb velem egyidőst úgy mint Te elítélem.Remélem még sok olyan ember van mint Te mert ha nem...nem tudom mi lesz a világból.
2009. febr. 26. 21:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Csá

16 éves fiú vagyok és én is szűz, szerintem is rossz, hogy vannak olyanok akik tényleg csak emiatt vesztik el. Én momentán ha találnék egy olyan lányt akit szeretek és ő is engem és ha akarná én lefeküdnék vele, de csak magunk miatt.

U.I.: Tudok főzni :P

2009. márc. 11. 21:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Ezen az oldalon, ahogy látom hasonló gondolkodású, értékrendű emberek vannak, de valahogy az életben nem ezt látom sajna. És bizony rengeteg mindenért én is a médiát teszem felelőssé. De amíg a sok hülyének ez kell addig ez is fog menni...
2009. márc. 11. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!