Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért őrült meg mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért őrült meg mindenki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi időben egyre több kérdést olvasok arról,

hogy ciki-e, ha az ember 13-14 évesen még szűz.

Sajnos egyre növekszik azok száma, akik

csak azért vesztik el szüzességüket ennyi idősen,

hogy a körülöttük lévő emberek ne közösítsék ki

őket. Lassan ott tartunk, hogy aki még szűz, azt már emberszámba se veszik. :(

Én pedig semmiképpen se szeretnék még

szexelni. Én úgy gondolom, hogy a szüzesség

egy olyan dolog, amit nem veszthetsz

el olyan emberrel, akit nem szeretsz igazán.

Meg nem is érzem magam még elég érettnek hozzá. :)

Sok korombeli elítél a nézeteim miatt, de én úgy hiszem

ez a helyes út, hogy évek múlva igazi férfi váljon belőlem, és ne egy olyan erkölcsi hulladék, aki a nőkben csak a vaginát képes látni. Érdekes, hogy a korombeliek azt már nem tudják értékelni, ha valaki pl.: zongorázik, tud főzni, vagy bármi hasonlót csinálni.

Szerintük az a "jóarc", ha szanaszét issza az agyát,

cigizik, drogozik, rongálja a köztulajdont, na meg persze aki már nem szűz. Nagy örömömre láttam itt hozzászólásokat olyan velem egykorú fiúktól,

vagy lányoktól, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint én.

Jó tudni, hogy vannak még ilyen emberek, viszont félek, hogy mire engem is komolyabban fognak érdekelni a lányok, az ilyen érett gondolkodású csajok eltűnnek. :( Nekem pedig eszemben sincs később egy unintelligens kis csitrivel megosztani az életem. :( Hogy jutott idáig a világ? Mi okozhatta ezt?

(14/f) (Bár nem sokára 15 leszek. :D)

2009. febr. 26. 16:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
2009. febr. 26. 16:59
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazán értékes ember vagy! Nagyon helyesen gondolkodsz és jó a világlátásod is, legalábbis ezen a téren biztosan. Sajnos mára tényleg nagyon eltorzult a norma, ami köszönhető a médiának és még sok minden másnak. Maradj ilyen, mert hidd el lesz olyan lány aki ezt értékelni fogja, azt nem ígérem, hogy mostanában, de később,mikor kialakul egy normális értékrendük egész biztosan. Én 17 éves lány vagyok, de tisztellek, amiért tudsz/mersz így gondolkodni!
2009. febr. 26. 16:59
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Amúgy örülök, hogy te így gondolkozol.

Ezek szerint van remény:D

2009. febr. 26. 17:00
 4/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :) Ez jól esik! :)
2009. febr. 26. 17:00
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen, a médiának szerintem is nagy része vagy ebben.
2009. febr. 26. 17:05
 6/22 A kérdező kommentje:
van ebben*
2009. febr. 26. 17:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell mondanom, az en idomben meg minden mas volt. Pedig nem vagyok idos, 19. vagyok. Mikor mi 13-14 evesek voltunk egyaltalan nem volt szegyen babazni, bujocskazni, futkoraszni az udvaron. Igaz, azt sem tudtuk nagyon, hogy mi a szex, csak nevettunk ha hallottunk rola, es tudtuk, hogy az a nagyok dolga. Nem tudom alairni azt a nezetet, hogy barmelyik 14 eves erett lenne a szexre. ugyan mar. gyerekekrol beszelunk. egy erett szexualis elethez nem eleg, az hogy "mellem van"... oda kell megertes, torodes, odafigyeles...nem pedig onfeledt laza semmit nem jelento szex az egesz.

Mar gondolkodtam azon, hogy vajon majd az en gyerekeim milyen tarsasagban nonek fel? hiaba nevelem normalisan oket ha ebbe csoppennek bele...

Gratulalni tudok neked, es kivanom, hogy soha ne feledd az elozo soraidat(meg 17-18 evesen se), mindig legy hu ezekhez. Tiszteld azt a lanyt akit szeretsz, es akivel majd egyszer lefekszel:) Meglatod, lesz olyan lany aki ezert szeretni fog, tisztelni es megbecsulni:)

Sok boldogsagot

2009. febr. 26. 17:07
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon örülök, hogy vannak ép lelkű és normális gondolkozású tinik. bár többen lennének a hozzád hasonló értékrendet vallóak!

23, nő

2009. febr. 26. 17:08
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így fogok tenni! :)
2009. febr. 26. 17:09
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Üdv. 18 leszek, és még szűz vagyok... Lett volna már pár lehetőségem, de nem kell elkapkodni. A velem egykorú nőknél viszont ez egy minusz pont [sajnos!]. Mert ugye tapasztalatlan vagyok, és felcsinálom, stbstbstb.[Kinek nem inge...] Tényleg respect neked, majd megtalálod/megtaláljuk az igazit.: )))
2009. febr. 26. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!