Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A parom ma nagyon onzo megjegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom ma nagyon onzo megjegyzest tett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy hete nagyon rosszul voltam, feldagadt az arcom, fajt is rendesen, valoszinuleg a fogam miatt. csak ma tudtam orvos kozelbe kerulni, es soron kivul fogad is szerencsere. A parom mas programot szant estere, ezert mikor megtudta, hogy mikor megyek kiakadt. Most oszinten, hogy nem lehet megerteni? Napok ota ugy faj, halok meg. orvendek, hogy mehetek vegre. a paromnak beszeltem ekkor a megertesrol, meg hogy rosszul esett a viselkedese. Cserebe csak annyit kaptam, hogy hazament, azota se kep se hang. Mit legyen? :(

19 eves lany

2009. febr. 26. 15:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

bocsanatot kert es megbeszeltuk a dolgokat, vegul eljott velem, o ajanlotta fel.

koszi a megjegyzeseket:)

2009. febr. 26. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
El tudom képzelni, hogy valami olyan programot tervezett, ami nem kevés szervezésébe került (jegyvásárlás, asztalfoglalás, stb..) és ha ingerlékeny akkor sajnos előfordulhat ilyen eset, hiszen az egész "munkája" kárba veszett. Természetesen ezt nem így kellett volna lereagálnia, de nem feltétlen bunkó aki ilyet csinál.
2009. febr. 26. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
gondolkozz el, h valóban ilyen önző emberre van-e szükséged!!!! (mint párod, aki melletted van jóban-rosszban...)
2009. febr. 27. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!