Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom ma nagyon onzo megjegyzest tett, mit tegyek?
Egy hete nagyon rosszul voltam, feldagadt az arcom, fajt is rendesen, valoszinuleg a fogam miatt. csak ma tudtam orvos kozelbe kerulni, es soron kivul fogad is szerencsere. A parom mas programot szant estere, ezert mikor megtudta, hogy mikor megyek kiakadt. Most oszinten, hogy nem lehet megerteni? Napok ota ugy faj, halok meg. orvendek, hogy mehetek vegre. a paromnak beszeltem ekkor a megertesrol, meg hogy rosszul esett a viselkedese. Cserebe csak annyit kaptam, hogy hazament, azota se kep se hang. Mit legyen? :(
19 eves lany
Fel ne hivd, vard meg amig jelentkezni fog.
Szegyellje magat a baratod, miert nem kiser el tegedet a dokihoz???
Tenyleg onzo, es gyerekes foleg!
rosszul esett...:(
Masfel eve vagyunk egyutt es azert nem ezt vartam.
Amugy nagyon komoly srac megbizhato, es volt mar olyan szorult helyzet, hogy mellettem volt, pedig senki mas nem. Nemtudom ma miert akadt igy ki.
Nagyon gyerekes ilyen teren, mondtam neki hogy nem tudom elfogadni, hogy ilyen legyen
Egy kicsi szar filmnezes elmaradasa miatt is kepes kiakadni, s pont ugy puffogni mint egy heteves:((
Nagyon szeretem, de ez nagyon rosszul esett:(
Jó lehet, hogy bunkó. Most nézzük meg az ő szemszögéből lehet, hogy rossz napot fogott ki és hát .... Én pl. ha keveset alszok Isten irgalmazzon annak az embernek aki bár mit is olyan tesz ami nekem nem tetszik... szerencsére 10 évben egyszer van ilyen amikor egyszer minden felgyűrődnek a dolgok (vannak olyan emberek akik a haragot összegyűjtik és valakin fog egy idő után csatani az ostor)és úgy látom te voltál az akin kiadta.
Vagy tényleg Egoista, önimádó. Dehogy elmondta a másik válaszra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!