Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélyem arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélyem arra, hogy NEM vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Február utolsó hetében volt egy hetes "kalandom", és a megszakításos módszerrel védekeztünk, szóval, ha került is belém valami, akkor az is csak előnedv lehetett, de úgy tudom, hogy annak csak 1% az esélye, hogy terhesség legyen belőle. Rá 3 napra csináltam terhességi tesztet, az negatív lett, de szerintem ez túl korai volt, meg is jött a mensim 4 nap múlva. Utána 2 hét múlva ismét megcsináltam a tesztet, hogy biztos legyek a dologban, mert így már nem tartottam korainak, és akkor is negatív lett a teszt szerencsére, meg is nyugodtam. Viszont az utóbbi időben jobban van étvágyam, meg olyan, mintha híztam is volna, bár lehet ezt csak én beszéltem be magamnak, nem tudom.

Végül is akármikor lehet jobb az étvágyunk, és más miatt is hízhat az ember! Egyébként a mensimnek most április elején kellene megjönnie. Szóval már nagyon várom, hogy megjöjjön! Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy meg fog jönni és hogy nem vagyok terhes? Egyébként azóta már összejöttem exemmel, akivel már 6 és fél éve vagyok együtt, csak közben szakított velem, akkor rá 1 hónapra volt az a kalandom, de utána meg rájött, hogy mégis engem szeret, és azt az 1 hetes kalandomat már lezártam, azzal a fiúval nem szeretnék kapcsolatot. Légyszi, nem leszólásokat szeretnék, hanem kulturált válaszokat, előre is köszi!

25/N

2011. márc. 31. 09:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Végigolvastam mindent és megakadt a szemem azon, hogy a pároddal gumival, egyéjszakással meg gumi nélkül, megszakítással...
2011. ápr. 8. 09:43
 22/28 anonim ***** válasza:

Úgy intézed a kapcsolataid, ahogy akarod, én abba nem szólok bele, szerintem másnak sem kéne, mert a kérdés nem erről szól.

Szerintem nem vagy terhes. Étvágya sok mindentől nőhet az embereknek, és én úgy hallottam, hogy nem is nagyon jellemző a hirtelen étvágynövekedés ennyire korai szakaszban, inkább fogyás az émelygések, fáradtság miatt, furcsa közérzet miatt.

21/L

2011. ápr. 8. 12:29
 23/28 A kérdező kommentje:

12:29-nek:

Köszönöm megerősítő válaszod. Valóban nem volt émelygésem, hanem inkább az étvágyam nőtt, és azóta voltam még egyszer dokinál, és azt mondta, hogy csak a terhesség végére jellemző a jobb étvágy, szóval így még jobban megnyugodtam.

Valóban nem kéne másoknak abba beleszólni, mivel nem arra irányult a kérdésem, de ha már itt tartunk, akkor párommal is csináltuk megszakítással gumi nélkül, de csak fél percig volt úgy bennem, mert neki fitymaszűkülete van, és ezért hamar elmegy még gumiban is, gumi nélkül meg amúgy is kicsit fájdalmas neki, már próbáltuk, mert nem tudja hátrahúzni a bőrt a makkján, és ha gumi nélkül csináljuk, akkor hátrahúzódik neki, és az fáj neki, viszont, ha óvszer van rajta, akkor nem tud hátrahúzódni neki még álló állapotban sem, úgyhogy nekünk előnyösebb az óvszer, ha meg majd babár akarunk, akkor meg majd megoldjuk valahogy. ;-)

2011. ápr. 9. 14:25
 24/28 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben érdemes lenne orvost felkeresni, mert a fitymaszűkület komoly fertőzéseket is okozhat (nehezebb teljesen megtisztítani alatt, a kórokozók meg szeretik a nedves, sötét helyeket), nem beszélve az általad említett dolgokról.

Egy nagyon jó barátom körülmetéléssel foglalkozik, azért vagyok ennyire képben. Felnőtt férfinál (férjemnek is kellett részleges szűkület miatt) kb. 40 perces műtét helyi érzéstelenítéssel. (A pénisz tövébe adják, semmit se fog érezni) Két napig eléggé xar, de fájdalomcsillapítóval el lehet mulasztani a fájdalmat. Szexről két hétre van letiltva. 10 nap után varratszedés, majd némi kenegetés, hogy gyorsabban gyógyuljon. De a gyógyulás függ a genetikától is.

Ha esetleg fiatok születne, érdemes már pár naposan megnézetni a fütyijét, mert örökölheti. Ha nála is találnak ilyet, akkor érdemes egy teljes körülmetélést csinálni, mert babáknál 1-2 nap alatt teljesen begyógyul a seb és maga a beavatkozás is csak néhány másodperc.

2011. ápr. 9. 14:34
 25/28 A kérdező kommentje:
Még 2008-ban mondta párom, hogy körül akarja metéltetni magát a szűkület miatt, de én mondtam neki, hogy ne tegye, mert hallottam, hogy akár hónapokig is fájdalmas lehet a szex a műtét végett, így nem mertük bevállalni...! Egyébként apukájának is szűkülete volt, és ő most 50 éves korában csináltatta meg, mert neki már annyira kellett, hogy gondot okozott neki a szűkület, de páromnak nem okoz semmi gondot, tisztítani is rendesen tudja, és látom, hogy nagyon tisztán tartja, de köszi, még jobban átgondoljuk a dolgot, lehet megcsináltatja a műtétet, csak félek, hogy sok veszéllyel jár, de majd lesz valami...!
2011. ápr. 9. 14:39
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem vallási okból, hanem a gyakorlat miatt érdemes lenne zsidó központban érdeklődni. Mivel Magyarországon csak esztétikai vagy egészségügyi okból csinálják, kevesebb a gyakorlat benne.

Nem jut eszembe, hogy pontosan mi a neve annak az embernek, aki szertartásosan végez ilyet vallási okokból, de ők naponta 2-8 ilyen beavatkozást is elvégeznek, mind babákon, mind felnőtteken. A gyakorlat miatt nagy a szakértelmük, úgyhogy érdemes biztosra menni.

Ha jól csinálják, akkor 2-3 hét alatt teljesen meg kell gyógyulnia.

Az első egy hét nem lesz fáklyás menet a barátodnak a heg miatt, de fájdalomcsillapítóval teljesen kezelhető addig is.

A férjemnek is egy zsidó szakember csinálta meg, gond nélkül és gyorsan gyógyult, 10 nap múlva varratszedés volt, három hét után mintha nem is lett volna műtét.

Csak közelről látszik egy vékony, fehér vonal, de ez a kora és a bőrtípusa miatt van, van akinek ennyi se marad.

Szerintem megéri megcsináltatni, neki nagy könnyebbség azóta. Két nap ágynyugalom és laza naci, utána már fokozatosan mérséklődik a fájdalom is.

2011. ápr. 9. 15:03
 27/28 anonim ***** válasza:

Ja, szex: két hét után már lehetett, annyit mondtak, hogy az elején óvatosan, tapasztalja ki, hogy mennyit bír. Bő egy hétig még vadulni nem lehetett, mert ha nagyon húzódott vagy csavarodott a bőr, akkor kicsit érzékeny volt (de nem fájt!). Biztonság kedvéért két hétig óvatosak voltuk, de egy hónap után már bármit, bárhogyan, egyáltalán nem fájt neki, de még érzékeny se volt.

Tényleg szakember kérdése. Ha gondolod, van egy ismerősöm aki a világ nyolc legjobbika között van.

2011. ápr. 9. 15:06
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat! Meg tudnád esetleg írni neked priviben az illető szakember ismerősöd nevét és címét vagy telefonszámát? Előre is köszi! Üdv! :)
2011. ápr. 10. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!