Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7. es vagyok. Beleszerettem egy 12. esbe. Hogy tudnám elfeledni?
az én tanácsom az, hogy ne hisztizz. inkább törődj a barátnőiddel, meg esetleg a korodbeli fiúkkal töltsed az idődet az eltereli a figyelmed.
nem lehetsz ilyen szinten szerelmes, hiszen semmit sem tudsz róla, nem is beszéltél vele egy szót sem. az ilyent a felnőtt világban úgy hívják, hogy 'tetszik neked' vagy max 'vonzódsz hozzá'. a szerelem az más, azt a szót ne használjuk itt.
próbálj meg egy kicsit érettebben viselkedni, és foglalkozz mással. vagy ha annyira nem bírsz magaddal, akkor meg beszélj a sráccal, ha van hozzá bátorságod, 4-5 év különbség még akár kezelhető is lehet, ha mindkét fél akarja. de nem hinném, hogy igazi szerelmről van szó, inkább csak amolyan gyerekes rajongásról. ha mégsem akkor elnézést, de én így gondolom
20,44 vagyok,
hidd el, sokkal jobb lesz, hogy nem lesz jövőre :) ha nem látod , pár nap alatt elfelejted , és addig is próbáld meg lekötni az idődet, hogy ne legyen időd ilyen értelmetlen dolgokon filózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!