Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen férfiembert?
Én egy közepes egzisztenciával rendelkező nő vagyok (értem ezalatt :autó ,munka, jó fizetés,jó megjelenés stb.) Olyan partnert szeretnék aki szintén hasonló egzisztenciával rendelkezik ,IGÉNYES önmagára és megjelenésére, és van vágyódása elmenni moziba színházba múzeumba koncertre stb . Alapvetően szeretném magam jó érezni ,és azt h a másik is jól érezze magát velem,de nem feltétlenül vágyom arra hogy ezt párkapcsolatnak nevezzük. Fontos az autonómiám jelenleg.Kölcsönös Érzelmi szál megszületésével ,nem tartom kizártnak ,de sokszor üdítőbb egy jó kapcsolat- viszony kombináció mindenféle, komplikáció nélkül.
Sajnos nem mozgok olyan körökben hogy megtaláljam a nekem megfelelő partnert . Randioldalas próbálkozásaim nem jártak sikerrel..
Van esetleg vélemény ,ötlet hogy egy magamfajta dekoratív jó megjelenésű szellemiekben is értékekre vágyó nő hol tudna találni hasonló férfiembert ?
Én 27 éves vagyok ,de nem baj ha az illető 40+ akár..
11:22
Te már csak tudod, hisz mindenkit ismersz itt. A kérdező viszonylag részletesen kifejtette a mondanivalóját, ezért tudunk mi "lúzer kisfiúk" nyilatkozni az ügyben.
Bár diplomám nincs, csak egy évem a tanárképzőn nem tartom kevesebbnek magam. Azonban ha valaki a kérdező módjára állna hozzám, bizony kinyílna a verbális bicska a zsebemben.
34 ffi
Nos igen, a randioldalak nem megfelelőek, mivel szeretnéd az autonómiádat megőrizni.
Az(ok) a férfi(ak), akikre Te vágysz egy másik oldalon érhetőek el.:)
Egy picit azért megpróbálok segíteni. Ezeket a srácokat errefelé "toyboy"-oknak hívják.:D
Nincs felesleges érzelmi szál, csak kellemes kapcsolat.
Ja, majd elfelejtettem: 40/175/80, autó, jól kereső munkahely, autonómia van. Az itteniek szerint jól beszélek angolul.:D:D:D
És egy könyv a végére:
Esther és Jerry Hicks: A kapcsolatok törvénye.
Egy picit tágabban kezeli a kapcsolatokat, de ott van a válasz a kérdésedre benne ezt bizton állíthatom.
További sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!