Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen férfiembert?
Én egy közepes egzisztenciával rendelkező nő vagyok (értem ezalatt :autó ,munka, jó fizetés,jó megjelenés stb.) Olyan partnert szeretnék aki szintén hasonló egzisztenciával rendelkezik ,IGÉNYES önmagára és megjelenésére, és van vágyódása elmenni moziba színházba múzeumba koncertre stb . Alapvetően szeretném magam jó érezni ,és azt h a másik is jól érezze magát velem,de nem feltétlenül vágyom arra hogy ezt párkapcsolatnak nevezzük. Fontos az autonómiám jelenleg.Kölcsönös Érzelmi szál megszületésével ,nem tartom kizártnak ,de sokszor üdítőbb egy jó kapcsolat- viszony kombináció mindenféle, komplikáció nélkül.
Sajnos nem mozgok olyan körökben hogy megtaláljam a nekem megfelelő partnert . Randioldalas próbálkozásaim nem jártak sikerrel..
Van esetleg vélemény ,ötlet hogy egy magamfajta dekoratív jó megjelenésű szellemiekben is értékekre vágyó nő hol tudna találni hasonló férfiembert ?
Én 27 éves vagyok ,de nem baj ha az illető 40+ akár..
Szia! Én ápolt és igényes vagyok, annyi hogy még tanulok, de ez érthető is, kicsit fiatalabb vagyok nálad. Én is laza kapcsolatot keresek, azaz nem csak szex de összebújás, étterembe járni és egyéb..:)
Ha nem zavar hogy kicsit fiatalabb vagyok nálad, írj egy levelet, szívesen ismerkedek!
Tudnám ajánlani a Brit Királyi Házat. Ott nagyobb sikerrel vevők erre a stílusra. Ne haragudj de normális férfi ilyen megnyilvánulások után futva menekül az ellenkező irányba.
Sebaj, majd 40 felé jöhet a pánik.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!