Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen férfiembert?
Én egy közepes egzisztenciával rendelkező nő vagyok (értem ezalatt :autó ,munka, jó fizetés,jó megjelenés stb.) Olyan partnert szeretnék aki szintén hasonló egzisztenciával rendelkezik ,IGÉNYES önmagára és megjelenésére, és van vágyódása elmenni moziba színházba múzeumba koncertre stb . Alapvetően szeretném magam jó érezni ,és azt h a másik is jól érezze magát velem,de nem feltétlenül vágyom arra hogy ezt párkapcsolatnak nevezzük. Fontos az autonómiám jelenleg.Kölcsönös Érzelmi szál megszületésével ,nem tartom kizártnak ,de sokszor üdítőbb egy jó kapcsolat- viszony kombináció mindenféle, komplikáció nélkül.
Sajnos nem mozgok olyan körökben hogy megtaláljam a nekem megfelelő partnert . Randioldalas próbálkozásaim nem jártak sikerrel..
Van esetleg vélemény ,ötlet hogy egy magamfajta dekoratív jó megjelenésű szellemiekben is értékekre vágyó nő hol tudna találni hasonló férfiembert ?
Én 27 éves vagyok ,de nem baj ha az illető 40+ akár..
19:58 inkább a kapitalizmus kényszervágánya .. szomorú konstatáló mosoly részemről, az általad hozott kedves irónia után :)
És egy kis intermezzo azoknak akik valamifajta sznobizmust vélnek feltételezni, vagy pusztán az irigység beszél belőlük..
Igen is azt gondolom, ha az ember energiát fektet az életébe ,lehetnek jogos elvárásai, igényei. És minél több energiát tesz be valaki, ez annál inkább jelentkezik. Aki azt mondja hogy én nem vagyok humánus emiatt felfogás miatt, az álszent és képmutató. Attól még hogy az életemet a tudatosság mezsgyéjén terelgetem, lehet bennem szociális érzékenység ,segíteni vágyás és empátia. És hogy egy végső csavarral éljek :) a spontaneitás varázsa az egyik legszebb ajándéka az életnek, de hiszem hogy azt megelőzően is kell energiabefektetés a önmagunkba,mindenbe ami fontos számunkra..
Mindenikek köszönöm a választ! :)
Nekem szintén hasonló az egzisztenciám, van autóm, jó fizetés, jó megjelenés, és még is a velem egykorú nőknek sem kellek, érdekes nem?Még több pénz kéne, ez kelt vonzalmat a nőkben.
21f
21éves f. -ne keseredj el, és ne vonj le ilyen messzemenő következtetéseket ,néhány rossz tapasztalat miatt. Úgy érzem a kérdésem is sokan félreértették..
Szerintem sokat számít hogy egy ember mennyit tesz valóban Önmagába (pl.: könyv ,kultúra ,hobbi,tapasztalás ,tánc ,szenvedély,öröm stb) Ha valaki keres annyit és megteheti hogy már tudjon legalább kismértékben is ,de a hobbija érdeklődési köre felé orientálódni ,már jóó.
Az pedig megint egy másik dolog hogy minden együttállás esetén sem biztos h megszületik az összhang két ember között.
Az hogy kit és milyen mértében fogadunk be a kis világunkba, teljesen a benyomás dönti el.
ez a dolog pedig független az anyagi javaktól..
(Ha már egzisztenciánál tartunk, sokkal többet számítanak a gesztusok ,és én tapasztalatból mondom hogy sok kp. korú férfi sincs birtokában az érzéknek, milyen apróság, kedves figyelmesség esne jól a másiknak ..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!