Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki segítene nekem az udvarlásban?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 16:07
1/15 anonim válasza:
Minek az? Ha külsőre bejössz a lánynak, lehetsz akármilyen béna, előbb-utóbb úgyis a tiéd lesz. Ha nem, akkor meg hiába a legromantikusabb udvarlás is.
2/15 anonim válasza:
Az nekem is segíthetne ha létezik, mert évek óta senki sem tud...
4/15 anonim válasza:
Ez első: Ez nem mindig van így ám, nehogy azt hidd
5/15 anonim válasza:
4.
Ez első: Ez nem mindig van így ám, nehogy azt hidd
DE EZ MINDIG ÚGY VAN . ébredj fel.
6/15 anonim válasza:
Engem egy szép lány elkísérhetne randira: Az én és az ő randijára!
7/15 anonim válasza:
Miért kellene segítség? Legyél férfi és szépen menj oda a lányhoz. A nők nem fognak kezdeményezni.
8/15 anonim válasza:
Közöld vele,hogy milyen csinos,hogy jó a haja,szép a szeme,vegyél neki csokit (I love Milka) ,virágot és hívd el moziba,vagy sétálni .
9/15 anonim válasza:
Légy magabiztos és bátor. A többi megy magától. És, ha látod a lányon, hogy tetszik neki a helyzet, lehetsz egy kicsit rámenősebb is.
L/19
10/15 anonim válasza:
Bókolj neki, de csak finoman. Viszont arra vigyázz, hogy a bókok és "szép szavak" után tegyél is valamit, pl hívd el egy italra, vagy kérd el a számát meg ilyenek. Mert ha nem csinálsz semmit azt fogja hinni, hogy te is olyan alfahím vagy, aki ezer csajt megfektetett és csak a szája nagy :)
Ha együtt vagytok nézz sokszor a szemébe, néha érj hozzá, de ne fogdosd. Beszéltesd minél többet.
Bókokhoz még annyit, hogy mondj neki szépeket, de ne vidd túlzásba mert zavarba jöhet és nem tudja hogy lereagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!