Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a pasid a lábfejed puszilgatná, lábujjaid szopogatná, talpid nyalogatná, sarkaidat harapdálná? Persze csak finoman.
Figyelt kérdés
Valahogy ellenállhatatlan vágyat érzek magamban arra, hogy a lányok lábfejét figyelmen kívül ne hagyjam. Aki tetszik lány, és szépek a lábfejei is (lábujjaival együtt) annak pedig úgy megpuszilgatnám, nyalogatnám, szopogatnám őket! Természetesen előtte melegvizes lábfürdőben és lábmasszázsban részesíteném. :) Néha viszont kifejezetten izgat az, hogy egész nap dolgozik, a lábán zokni és cipő és utána hazajövet megpuszilgatni a lábait. Volt aki arra hivatkozott, hogy neki csikis a lábfeje, volt akit nem zavart a dolog, de mégse jutottunk el odáig. Számomra kiábrándító ha egy nekem tetsző lánynak (nem kell fifejezetten szépnek lennie arcra) csúnya lábfeje és lábujjai vannak. Nem kizáró ok, pl lányt nem dobtam még azért, mert nem tetszett a lába, de szeretem ha az is klappol. :) Ez már a vég? :D2011. márc. 22. 13:44
11/18 anonim válasza:
remélem messze elkerülnek engem az ilyenek. Jó mondjuk olyan randa lábakkal mint amilyen az enyém nemhiszem hogy kifognék egy lábfétisest. De engem a hideg rázna ha valaki a lábujjam akarná szopogatni... Báh...
12/18 A kérdező kommentje:
Az "ilyenek", hát ez végtelenül aranyos volt. :D Kinek mi a randa az pedig relatív, de ha eleve seggel állsz a dolgokhoz... mindegy, köszi a te válaszod is!
2012. márc. 21. 07:44
13/18 anonim válasza:
jaj nekem volt ilyen pasim. ez volt a mániája, pedig sztem ronda a lábam, görbe is a nagyujjam.
én kínosan éreztem magam mikor a lábammal szórakozott
ezért végülis kiegyeztünk a csak bokasimogatásban
15/18 anonim válasza:
Hát én rohadt ideges lennék tőle. Azt is utálom, ha a fülembe mászik a nyelvével valaki. Ezek túl érzékeny testrészeim.
16/18 A kérdező kommentje:
A fül megint más téma. :D
2013. márc. 27. 12:06
18/18 anonim válasza:
A barátom van, hogy megpuszilja a lábfejem, de szigorúan este, fürdés után, és nem fél óráig nyalogatja... Ez nem zavar. Igazából, ha annak, akit szeretek, ilyen fétise lenne, el tudnám fogadni, de azt nem hagynám, hogy egész napos császkálás után hozzányúlj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!