Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a pasid a lábfejed puszilgatná, lábujjaid szopogatná, talpid nyalogatná, sarkaidat harapdálná? Persze csak finoman.
Egy kis 'lábfétis' befigyelt.. szerintem ezzel nincs semmi probléma. Én most a vádlikra kattantam rá kicsit:$:D
f19
És egy hosszú nap után mi jönne be az izzadt puncidon? Semmi. Akárcsak az izzadt büdös lábon. Fürdeni kell és akkor mindegyik tiszta és üde lesz...
Egyébként a válasz pedig nem gáz, amennyiben a partnered is tolerálja/élvezi a dolgot...
Köszi a válaszokat!
A vádli is jó! :D
nekem sem tetszene :S
egyszer volt egy egy ilyen őrülthöz szerencsém aki mindenáron meg akarta nyalni a talpamat aztán annyira be voltam rúgva hogy végül meg is engedtem neki, azóta is csak viszolygást érzek a dolog iránt :S
Hihi, ez most megmosolyogtatott:) szerintem aranyos dolog ez(vannak biztos határok), de én akkor sem szeretem, ha a párom puszilgatja a lábfejemet. Jó, egy-két puszilgatás még belefér, de hogy elkezdje nekem nyalni azt és szopogatni a lábujjaimat, hát az kizárt. Valamiért ez távol áll tőlem. Pluszban még annyira csikis vagyok ott, hogyha megsimogatja a párom a talpamat, röhögőgörcsben török ki.
Mondjuk én elég ritkán látok szép lábfejeket nyáron az utcán. Enyhén önbizalom hiányos vagyok a külsőmet illetően, de két dolog van, amit szinte gyönyörűnek találok magamon. Az egyik a körmöm, a másik a lábfejem.
Szép lábfejet vétek nem mutogatni amikor jó idő van. :)
Köszi a válaszokat.
micsoda divat lett mostanság ez a lábfétis.
engem nagyon zavarna, ha ekkora figyelmet kapna a lábfejem... inkább más részeim kapjanak ekkora figyelmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!