Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet zavarba hozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet zavarba hozni, kibillenteni a túlzott önbizalmából egy lányt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 21:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Ha nagy az önbizalma, valószínűleg lenéz.

Egy darabig legyél vele kicsit bunkó, aztán, amikor már megszokta, hogy ne vagy rendes vele, fogd meg a kezét, lépj egészen közel hozzá, és nézz mélyen a szemébe.

Le fog döbbenni. Ha gonoszabb akarsz lenni, akkor ez után tegyél megjegyzést a leheletére, és röhögd ki.

2011. márc. 24. 19:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
áá Ha fiatalabb nálad vagy egyidősek vagytok akkor tekints rá úgy mint egy gyerekre aki éretlen... ne vedd komolyan és tegyél úgy mintha idősebbek érdekelnének. Velem ezt már megcsinálták és ütött...
2011. márc. 24. 20:06
 13/25 Szpekitor válasza:
100%

Hívasd fel magad egy másik csajjal és hogy szívesen találkoznál vele! Akkor mond neki hogy van egy csaj aki találkozni akar velem de szerintem túl szép hozzám de megpróbálod! Hisz ritka a szép lány! :)

Bevált dolog!

2011. márc. 24. 20:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagy a feneked!

Felszedtél néhány kilót?

Elkenődött a sminked!

Mitől jönnek ki rajtad a pattanások?

Szerinted te vagy olyan jó nő, mint xy? Éééés még sorolhatnám...bármi, ami a hiúságát támadja.

2011. márc. 24. 20:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Luigi Vampa, te aztán mondtál egy nagy hülyeséget. Hogy leribized, max azt éred el, hogy idiótának fog tartani és elküld a jóbüdösbe.

Ha a beszélgetést arra terelnéd, hogy megkérdezze te mennyiért feküdnél le vele és azt mondanád, hogy nem feküdnél le vele, mert ez meg az nem tetszik benne, nah attól a padlót fogna...

2011. márc. 24. 20:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Ne higgy nekik nehogy elkezd szidni a csajt! akkor csak azt gondolja hogy te jobbnak hiszed magad mikor gondolom nem vagy az....
2011. márc. 24. 20:24
 17/25 A kérdező kommentje:
Namost. Azt szeretném elérni, -nagy általánosságban- hogy a a fellegekben járó lányokat, akikhez naponta számtalan önjelölt herceg megy oda, és meghívja egy potyaitalra, vagy épp lerázza megalázóan, amit nem ítélek el teljes mértékben, mert nekem is a tököm tele lenne ha 15jére is ugyanazzal a szöveggel jönnének, kicsit megtudnám puhítani, és nem egyből negatívan állnának a dologhoz. Szóval a kicsit nagyképűbb lányoktól szeretném átvenni az "irányítást".
2011. márc. 24. 20:33
 18/25 A kérdező kommentje:
hogy ők nézzenek fel rám, és ne én ugráljak utánuk szánalmasan...
2011. márc. 24. 20:34
 19/25 anonim ***** válasza:
ez ku*rva jó! :D:D:D bár ezekből a 80%át én is teszteltem. de holnap kipróbálom amik még maradtak, pl: a ri*ancos tetszik! :D meg a felszedtél pár kilót XD
2011. márc. 24. 20:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha hozzád is úgy jönnének a csajok mint hozzá a pasik akkor egyenrangúak lennétek, másképp csak úgy irányíthatsz te ha a csaj szerelmes beléd te viszont nem vagy az belé vagy nem annyira.
2011. márc. 24. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!