Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet zavarba hozni, kibillenteni a túlzott önbizalmából egy lányt?
pont ez a baj. hogy te ezt nem érzed, és ezt érzik meg a csajok is.
játszd el hogy te vagy a Szőke Herceg. ha sikerül őket meggyőzni nyert ügyed van. minden csak látszat, az egész csak illúzió, é ha jól használod hatalmasat nyerhetsz:)
gyakorold:)
L
van egy csaj aki találkozni akar velem. szerintem túl szép hozzám de megpróbálod! Hisz ritka a szép lány! :)
ez a szöveg rendesen megrendítené az amúgy is ál-önbizalmamat:D
én is csak eljátszom, hogy mennyire jó csaj vagyok és kajálják.
én meg azokat, akik átlátnak rajtam:D
minek kell neked épp egy ilyen nagyképű csaj?
nem r*bancozni kell egyébként...én is magabiztos vok, nálam is próbálták ezt, és nem úgy jött ám ki, mint szépen elképzelitek, h majd h el fog gondolkodni az ajánlaton, meg meglepődik...ha igazán magabiztos, visszavág, h nem kezd alapból olyan sráccal, aki eddig csak pénzzel fogott meg nőket, m az azt jelenti, h sz*r az ágyban. :D
ilyen szövegekkel sztem ne gyertek...eddig egyedül a lehelletes tetszett, az talán sikeres lehet...de a többin röhög 1et, v. kivágja magát. :D
egy magabiztos csajt úgy bizonytalaníthatsz el a legjobban,amennyiben tetszel is neki, h megjelensz társaságban egy csajjal - egy nagyon dögös csajjal. akk féltékeny lesz, v. elgondolkozik, h miben jobb nála a másik.
ha meg nem jössz be neki, erőlködhetsz, kinevet végig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!