Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Megijedtem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Megijedtem. Többi lent

Figyelt kérdés

szóval most múltam 14. és most kezdtem el maztizni is kb 1 hete..és kíváncsi voltam milyen ott belül ezért egy ujjamat "beledugtam" viszont utána nagyon megijedtem mert teljesen betoltam az ujjam és ott már a végét éreztem mintha ott lenne a vége és egy kerek valamit is éreztem ott..az mi lehetett? és nem mélyebbnek kéne "ott" lennem?

és mielőtt megkapnám ,hogy hol voltam felvílágosítás órán csak közlöm még nem tartunk ott.tehát nem kérek oltást. eléggé parázok így is..:S

előre is köszi 14/l

2011. márc. 20. 00:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Figyi. Először nyomd meg a nyelvtant mivel maszti nem mazti... 14 évesen ne ezen járjon már az eszed nő létedre... Amit éreztél az valószínűleg a húgyhólyagod lehetett. Ne ezzel üsd el az időt és nem masztizz túl sokat. Majd eljön az ideje mikor valaki szeretni fog és ő fogja neked ezt csinálni.
2011. márc. 20. 00:25
 2/13 anonim ***** válasza:

méhszájad volt...ott az internet, meg tudod nézni, hogy nézel ki belülről

[link]

2011. márc. 20. 00:26
 3/13 A kérdező kommentje:

kedves 1.válaszoló!

bocsánat,hogy kihagytam egy betűt-.-

csak gyorsan gépeltem. miért is korai 14 évesen?

2011. márc. 20. 00:30
 4/13 A kérdező kommentje:

2.válaszolónak köszönöm.

de ez normális hogy ott véget ér a dolog..?

2011. márc. 20. 00:38
 5/13 anonim ***** válasza:
az első, te inkább szedd elő a biológiakönyved...:-o
2011. márc. 20. 00:39
 6/13 anonim ***** válasza:
igen, normális
2011. márc. 20. 00:40
 7/13 anonim ***** válasza:
viszont, lassan éjjel egy van, úgyhogy menj aludni :)
2011. márc. 20. 00:40
 8/13 anonim ***** válasza:

elsőnek gratulálok..hugyhójag..(y)

valószínűleg tényleg a méhszájad volt, nemtudom milyen hosszú az ujjad, de elvileg a hüvely 10cm körül van.

ja és egyáltalán nem korai 14 évesen,sőt van aki már sokkal hamarabb kezdi,, ez nem bűn:)

2011. márc. 20. 00:44
 9/13 Argloss ***** válasza:
Mert a legtöbb felnőttkorú úgy gondolja, hogy 18 éves kor előtt még csak gondolatban se foglalkozzon senki ilyesmivel... Régimódi neveltetés, gondolkodásmód... Nem mintha régen nem nyúltak volna magukhoz az emberek, csak hát nem beszéltek róla ennyire és ez kiüti néhányaknál a biztosítékot... Legalább megtudod, hogy mi jó neked és később jobban fogod élvezni a szexet...
2011. márc. 20. 00:44
 10/13 anonim ***** válasza:
*húgyhólyag basszus XD (kicsit fáradt vagyok..)
2011. márc. 20. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!