Ez így normális?! (kicsit megijedtem)
Figyelt kérdés
Most jött meg másodszorra és eléggé sok vér folyik..vagy nem is tudom hogy mondjam..reggel felkeltem hogy "kicseréljem" és tele volt az egész betét,még a bugyimra is jutott..:Sez olyan fuj..ez most normális?2011. jún. 18. 09:45
1/8 anonim válasza:
Igen normális :) Főleg ha felkelsz és hirtelen kijön minden a hüvelyedből. Ilyenkor mindig rohanok a Wc-re.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor jó:)csak nagyoin kellemetlen ahogy érzem hogy folyik..és kb. 2-3 óránként cserélni kell...
2011. jún. 18. 10:17
3/8 anonim válasza:
Elvileg 4 óránál több ideig nem is lenne szabad magadban hagyni a tampont mert egészségtelen..
4/8 anonim válasza:
Kedves második! A Kedves Kérdező betétet írt, nem tampont. De hogy a kérdésre válaszoljak, semmi baj, ez normális.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. jún. 18. 10:45
6/8 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok. Elnézést kicsit félreolvastam. Szóval... mennyit alszol éjszakánként? 7-9 órát? Annyi idő alatt napközben legalább 2x cserélsz betétet nemde? Éjszaka pedig vízszintes testhelyzetben nehezebben folyik ki a vér. Természetes, hogy amikor felkelsz akkor irányt kap...
7/8 anonim válasza:
Hát igen. Otthon ezt még csak meg lehet csinálni, hogy tiszta vér minden és kimosni, de koleszban már nem. Muszáj tampont használni, ha tetszik ha nem :(
8/8 A kérdező kommentje:
igen..nagyon rossz ez.://
2011. jún. 18. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!