Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Ültem ma a padon és egyszer csak orgazmusom volt.! Nagyon megijedtem. Menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Köszönöm a normális válaszokat.! 19L2010. aug. 19. 19:09
2/11 anonim válasza:
nem normális, de kurv4 jó lehet! melyik pad volt? :D
3/11 A kérdező kommentje:
Igen komoly.!! Ilyen még soha nem volt.. és én nem is hallottam ilyet eddig.. hogy egyszerűen így rám jön..
2010. aug. 19. 19:13
4/11 anonim válasza:
Megnezted mielott leulsz?Nem ult rajta egy allo f@szu hajlektalan?Lehet beleultel...
5/11 anonim válasza:
Hát, ha máskor is előfordult szerintem menj el orvoshoz, azért a spontán orgazmus nem feltétlen okés. Én elmennék orvoshoz, és nincs ebben semmi szégyen mondd el nyugodtan a dokinak mi történt.
6/11 anonim válasza:
LoL már ne is haragudj, majdnem leestem a székről a kérdésetdől! Köszönöm! ... :_D
Másrészt nem valami normális, menj csak el.
7/11 anonim válasza:
Ha stresszeltél valamin, az például kiválthatja. De hogy minden különösebb ok nélkül, az azért durva lenne... :D
9/11 anonim válasza:
Erről eszembe jutott valami amit épp tegnap néztem kurucinfon :D na mind1 :P
10/11 anonim válasza:
Én ezzel foglalkozok, írjál nekem privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!