Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok? Böv Lent
22:23-as vagyok!
Kedves kérdező,
Miért nem ismer senki? Miért nem gondolnák,hogy ilyen problémáid vannak? Mert nem ismernek, szerintem valami miatt nem mersz mások előtt megnyílni, ez sok minden miatt lehet, bár én arra a csúnya elbánásra tippelek.
Én szégyeltem a családi körülményeimet általános iskolában össz-visz egy lányt mertem áthívni magamhoz, mert az anyuink régi ismerősök és hasonló körülmények között élünk. ( iszákos apa, külön szoba nuku stb), na ,de nem sajnáltatni akarom magam, hanem rávilagítani,hogy az ember társaslény és valakinek meg kell mutatni,hogy milyen vagy, középsuliban megismertem pár lányt valamelyik sokkalta jobb körülmények közt él és mai napig tök jó barátok vagyunk, felmertem magam vállalni és a körülményeim, a problémáim. Lettek igaz barátaim!
Szóval én azt tanácsolom, hogy próbálj tényleg önmagad lenni, lehet neked vannak igaz barátaid, akik segítenének, de mivel nem ismerik a problémád így nem tudnak segíteni.
Esetleg ,ha szeretnél beszélgetni valakivel, aki nem tudja ki vagy szívesen levelezek veled, hát,ha tudok segíteni :) Vagy csak megkönnyebbülsz tőle, ki tudja!
hello
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
en lennék a kerdezö
all meg az ajanlatod?elkerhetem az msned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!