Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek pillangókat a hasamban? Mi ez?
van egy srác a suliban... ma elég keveset dumáltam vele, és nagyon rosszul esett, hogy alig láttam:( Ez miért van?
Minden szünetben őt keresem.
és ma amikor dumáltam vele és a szemébe néztem, belenyilallt a hasamba és elgyengültem. és félek a szemébe nézni, zavarba jövök pedig olyan jó érzés olyan pillangó-repkedős amikor belenézek:D
Hümm-hümm. Súlyos kórság keveredett beléd: szerelemnek hívják.
Élvezd ki amíg tart :) akkor is, ha reménytelen :)
Milyen romantikus?!Irigyellek :) remélem engem is meghív majd a hőn áhított egy randira.Hiszek a csodákban.8)
Még most is...
Aztaa.. neked kikeltek a pillangók a hasadban a gubójukból:D
Neked , annyi... már szinte látom ahogy képzelegsz bele mindent abba a szerencsétlen gyerekbe csupa olyanokat amikről fogalma sincs és nem is tudja , h eszik vagy isszák.
Remélem szekszujálisan nem akarod zaklatni!:)
Csúnya betegségben szenvedsz és tüneti kezelésre szorulsz.
Ami következőkből áll:
1. egy hétig nem szabad tükör előtt fésülködnöd órákig;
2.nagy ívben kerüld el a romantikus szerelmes, filmeket , költeményeket,és ponyvaregényeket , mert az élet nem olyan!
3. legalább egy hétig nem ehetsz csokit és általában semmi olyat ami túl finom;
4.csak az járjon az eszedbe, h ne tegyél olyat ami később saját magad és leendő gyermekeid előtt szégyellni fogsz;
5. mindennap futnod kell 4 kilométert,az úgy sem árthat és tisztul a fejed is belélegzett levegő által:)
Ha ezeket betartod és próbálsz a realitások felszínén evickélni akkor jó esélyed van rá, h megkíméld magad a csalódások sötét mélységeitől és az egyéb kellemetlenségektől.
kislány, ezt az érzést hívják eufóriának... :D
addig élvezd ki, amíg tart ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!