Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi okozza a pillangókat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozza a pillangókat a hasamban és miért pizsereg a mellkasom ha rá gondolok?

Figyelt kérdés
Most jöttem össze egy fiúval, aki nagyon tetszik. Ha rá gondolok vagy vele vagyok akkor úgy bizserg a mellkasom és a hasam. Mi történik a testemben? Hormonok, v minek köszönhető ez az érzés?
2011. aug. 31. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Medvedisznóember
2011. aug. 31. 23:13
 2/8 A kérdező kommentje:
:)))) pedig én már azt hittem, h feketeöves volt
2011. aug. 31. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Izgalommal tölt el ha rágondolsz, ez azt jelenti, hogy nagyon oda vagy érte.
2011. aug. 31. 23:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 23:15-ös! :D Már azt hittem, hogy ez az oldal teljesen komolytalan lett...
2011. aug. 31. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Az tortenhetett, hogy ahogy egyre tobbet voltal vele, egyre jobban elkezdtel vonzodni hozza, valoszinuleg szexualisan is izgatonak talaltad a fiut, minek kovetkezteben egy un. feniletilamin nevezetu ingeruletatvivo anyag ontotte el az agyadat, mely joleso erzessel toltott el es azt az informaciot szallitotta az agyad megfelelo teruleteire, hogy "szerelmes vagy", ily modon szokatlan testi tuneteket produkalva es letrehozva az anyatermeszet altal megalkotott azon osi illuziot, mely nelkulozhetetlen ahhoz, hogy az ember vegul raszanja magat a szaporodasra!

Szoval azt kell, hogy mondjam, nagyon ugy nez ki, hogy fiziologiai ertelemben veve te bizony "szerelmes" vagy! Elvezd ki, mert a feniletilamin ilyen merteku megemelkedett szintje nem tart sokaig...

2011. aug. 31. 23:33
 6/8 Big Boss ***** válasza:
-.-"
2011. aug. 31. 23:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Ááá... pont ez érdekelt :D, köszönöm a válaszod, nagyon hasznos. :) szóval ez lenne a szerelem "testi tűnetei". :X
2011. aug. 31. 23:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a fincsi kajával is így vagyok.
2011. aug. 31. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!