Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az amikor pillangókat érez valaki a hasában?
olyan,mint mikor valamiért nagyon-nagyon izgulsz.
önmagában nem egy kellemes érzés,de az ami kiváltja az iszonyatosan jó :)
20l
De aranyos kérdés :)
Olyan kellemes izgatottság, mikor még csak sejted, hogy valami fantasztikusan jó dolog fog veled történni.
Olyankor szokott ilyen lenni, mikor például még nem jöttem össze a kiszemelt sráccal, de már majdnem :)))
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Sok helyen olvastam, hogyha valaki szerelemes akkor pillangók repkednek a hasában. :) Én is észre vettem egy szokatlan dolgot méghozzá nem a hasamban hanem a gyomromban. :) Ilyet legtöbbször olyankor érzek amikor szerelmes vagyok. Ilyenkor azt érzem, hogy összeszorul a gyomrom. Ez valahol a rekeszizmom körül van, és amikor ez történik velem akkor a torkomnál is valami összeszorul de nem sokáig csak pár másodpercig tart az egész. És ez nekem olylan furcsa. :O :) Ez jelentené a "pillangó repkedést"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!