Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bosszant egy fiú egy lányt azzal, hogy "udvarol neki", miközben a háta mögött elmondja róla, hogy mennyire nem szimpatikus neki (finoman fogalmazva)?
csaknem tetszik a lány?
attól függ hány évesek vagytok
Nem meri felvállalni a valódi érzéseit? Előfordulhat ebben a korban. A haverjai előtt cikinek érzi, de azért majd" megőrül érte.
Ha közömbös neki, minek csinálna ilyeneket? Egyszerűen csak nem foglalkozna vele.... de foglalkozik, tehát van ott valami érzelem.....
semmi..szerintem még mindig tetszik a fiunak( és a fiuk későn érnek tehát..igy mutatja ki) vagy egyszerűen bunkó és még fáj neki az h. a lány kikosarazta sztem.
16/L
Ez szerintem érdekes téma! Nekem igazából sosem volt logikus mikor fiatalabb voltam, akkor se, az hogy miért kell egy fiúnak bántani egy lányt, ha tetszik neki. Ezért aztán eldöntöttem, hogy akkor ez nem is érdekel, mert az igazi férfi felvállja az érzéseit, és azzal kellemesebb is együtt lenni. Szóval felfoghatatlan!
Egyébként tavaly velem is fura volt egy ideig ez a srác, de ma már nem bunkó és lehet vele beszélgetni és normális. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!