Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szabad olyas valakivel fenntartani a beszélő viszonyt, aki szerelmes belém, és nekem is szimpatikus, de csak mint barát, mert nem az esetem?
Figyelt kérdés
Vagy inkább zárjam le, mert előbb utóbb be fog pöccenni amiatt, hogy nem viszonzom az érzéseit, és bosszút fog állni rajtam? Pedig nem hitegetem semmivel, tudja, hogy nekem nem jön be.2011. júl. 31. 17:38
1/4 anonim válasza:
előszöris fiú vagy, vagy lány? Másrészt nyugodtan mondd meg neki, hogy nem érzel viszont, de attól még legyetek barátok. Ha ez neki nem tetszik, akkor a többi már csak a véletlen műve. :D
2/4 anonim válasza:
Ha nem csapod be, ő dönti el, hogy akar-e a barátod maradni. Én eleve tisztáznám, hogy barátok leszünk az első bepróbálkozásig, azután levegőnek nézem.
3/4 anonim válasza:
szerintem nem kellene! ha tudod hogy oda van érted, de nálad esélytelen akkor neki biztos, hogy rossz lesz, mert enni fogja a fene...
neked pedig mi hasznod belőle? ha nem akarod kihasználni akkor semmi. mindenkinek úgy a legjobb ha te balra ő jobbra.
4/4 anonim válasza:
Senki sem kényszeríti a fiút, hogy barátkozzon. Ha szenved, majd megszakítja a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!