Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jesszus mit csináljak?
Minden nap találkozok egy tök helyes sráccal a buszon és mindig engem néz :$ Tegnap leültem mellé és nem tom olyan furi érzés futott át rajtam utána én is ránéztem és összeakadt a tekintetünk.Szerintetek tetszem neki vagy valami ilyesmi?:s(az út kb 1 órás haza)(és egy olyan 15,16 max 17évesnek nézett ki:))
13/L

Őket biztos ismeri, és utálja.
Amúgy még a 15 - 13 is gáz, ilyen idős korban, mert akkor a csávó már gimis, a kiscsaj meg általános iskolás.
Emlékszem, kilencedikben egyik osztálytársamnak 13 éves barátnője volt, ne tudd meg, mennyit röhögtünk rajta. Szánalmas volt, mintha a saját korosztályában nem találna magához valót, és azért keresné a kisebbeket, mert azok úgyis boldogok lesznek, mert idősebb pasijuk van.

Én nagyon is értem, hogy mit röhögtek egy gimis srácon, akinek általános iskolás barátnője van.
Gondold át mi lenne ha alsós barátod lenne. Na ez kb azon a szinten van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!