Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyen a férfias férfi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyen a férfias férfi és milyen a nőies férfi?

Figyelt kérdés
Több válaszban is felmerűlt már, hogy a férfak nőiesednek. Amit kűlsőre vonatkoztatva talán még könnyű megérteni, de mi van a belsővel?
2011. márc. 2. 22:48
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kissé az az érzésem támadt,egyeseknél a férfias ideált erősen befolyásolja az irreális filmek üzenetei.

Kiváncsi lenneék még több női válaszoló véleményére. Mivel eredetileg szért a kérdés, mert egy oldalon sokan panaszkodtak a férfiak el nőiesedésére.

---------------------------

borsófőzelék: Nem állítom, hogy teljesen egyetértenék a vitapartnereddel, de abban is van némi igazság amit ő mond.

Azért tetszik amit írsz. Ha nem tudnám, hogy van párod én keresnélek meg. :-)

2011. márc. 5. 10:35
 22/29 anonim ***** válasza:

03-04 14:43, neked tökre igazad van! Nekem is a haveri köröm 70-80%-a fiú (szögezzük le, hogy lány vagyok), mert velük jobban kijövök, pont azért, amit te is leírtál. Velük jobban lehet hülyéskedni, ha elfingod magad, nem fognak megutálni, stb. Beszélgetni szerintem mindkét nem képviselőivel ugyanúgy lehet, bár az eddigi tapasztalataim arra engednek következtetni, hogy a lányok ÁLTALÁBAN (ergo nem mindegyik) pletykásabbak/áskálódásra hajlamosabbak, mint a fiúk. Ami meg az ilyen ölelkezéses-nyáladdzós cuccot illeti, nem igénylem, sőt.

De hogy a kérdésre is válaszoljak; szerintem egy nőies/lányos férfi/fiú érzékenyebb, visszahúzódóbb, érzelmesebb, etc., ami nem feltétlenül baj egy bizonyos határig. A férfias/fiús meg értelemszerűen ennek az ellentéte (én állítólag az vagyok).

2011. márc. 27. 15:34
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban ez a nagy baj... Itt adott két kategória, a férfias férfi és a nőies férfi. Nem hiszem, hogy ez a kategorizálás vezet valahová. Fésrfias férfinak tartom magam, kemény vagyok, és határozott, de ugyanígy tartozhatnék a nőies férfiba is... Ugyanis néha érzékeny vagyok, és vágyom rá, hogy a párom hozzámbújjon. A baj, hogy mostanság az ilyet egyből leb.zizzák, így a fiúk úgy nevelkednek, hogy a férfi nem mutat gyengédséget, nem sír, nem panaszkodik. Miért kell kategóriákba sorolni mindenkit??? Ez miatt tartunk most ott, ahol...
2011. máj. 10. 02:12
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

én úgy látom, hogy minden emberben kell, hogy legyen valami férfias és valami nőies hogy igazán jó legyen

legalábbis én így élvezem a párom, és ő is így engem

Így most a legjobb példát kettesben töltött időről tudom mondani, mer igazán mindenki önmaga lenni.

Szóval ha például én vagyok rajta felül, és nekikezdek a mellein, mellbimbóin "dolgozgatni" kicsit, akkor úgy csapja hátra a fejét, és úgy vonaglik meg nyöszörög alattam mint egy védtelen, ártatlan lány (teljesen beindulok ettől). Aztán meg amikor ő kerül felülre, hát akkor bizony ő dominál (183 cm, sportosan izmos pasi, én vagyok 168, vékonyka csaj XD), és bár mindig vigyáz, hogy össze ne nyomjon, vagy meg ne sértsen, ilyenkor érzem benne igazán a férfi erőt és dominanciát, amitől szintén totál beindulok.

Szerintem az a jó ha egy férfiban megvan az erő, a szenvedély, de a gyengédség és figyelmesség is. És engedi, hogy én is kitudjam bontakoztatni az én férfias hajlamaimat. Mert én is akarok néha az erős, bátor, megbízható fél lenni, akinek ő is pihenhet a mellkasán, nem csak én az övén.

Nah.

Nekem csodálatosan pont jó a pasim minden nőies meg minden férfias részével.

2011. máj. 10. 04:08
 25/29 anonim ***** válasza:

számomra akkor férfias egy férfi ha én teljeskörűségen nőnek érzem magam mellette

és ez nem függ össze a kinézetével !!!

szerintem nem meghatározható egyértelműen mitől is az egy férfi hiszen lehet h az egyik nőnek az de a másiknak nem

minden eseten az adott személyek egymásra gyakorolt hatásától függ

38/N

2011. máj. 10. 10:23
 26/29 anonim válasza:
100%
nekem a saját barátnőm mondta hogy nőies vagyok, és hogy ő néha sokkal férfiasabb mint én. cink tudom, de volt már hogy sírtam neki, vagy épp előtte. ez is most szarul esett, igaz de biztonságban érzi magát velem, mindig megnyugszik ha a mellkasomra teszi a fejét. de nemtudom, külsőre férfias vagyok de belsőre meg érzékeny eléggé.
2011. aug. 22. 23:34
 27/29 anonim válasza:
lehet csak annyi kéne hogy ne mutassam ki annyira az érzéseimet.
2011. aug. 22. 23:38
 28/29 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig egy igazi férfi fel meri vállalni az érzéseit. Így ha sír az se gáz. Bátorság kell hozzá.
2011. aug. 23. 21:53
 29/29 anonim válasza:
Szerintetek Eminem is nőies ?
2020. máj. 20. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!