Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyen a férfias férfi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyen a férfias férfi és milyen a nőies férfi?

Figyelt kérdés
Több válaszban is felmerűlt már, hogy a férfak nőiesednek. Amit kűlsőre vonatkoztatva talán még könnyű megérteni, de mi van a belsővel?
2011. márc. 2. 22:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
most is hisztizel és túlreagálod lol XD
2011. márc. 3. 13:06
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

A baromságot a képes kollega vagy kollegina? belinkelt hülyeségeire értettem, mert kinézet alapján osztotta az észt.

Hiába valaki izmos meg mittudomén attól még lehet nőies..nem kinézet függő. Viselkedésfüggő!

Ennyi!

2011. márc. 3. 13:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem hisztizek, nem reagálom túl, csak nem értem, miért ez a te szemléleted. Te utálod a nőket, vagy mi? :D
2011. márc. 3. 13:11
 14/29 anonim ***** válasza:
15%
Nem :O Dehogy utálom :D De tény h hisztisebb egy nő mint egy férfi (általában, van kivétel). De vannak emellett jó tulajdonságaik is persze :D És a szarkeverés meg a hátulról fúrás is jobban jellemző rájuk :P Meg a pletykálkodás.
2011. márc. 3. 13:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Régen nagyon szerettem egy srácot, de összevesztünk, és utáljuk egymást. Ő keverte a szart, ő állított rólam hamis, valótlan dolgokat, és ő beszélt ki engem. De ennek ellenére nem mondanám, hogy nőies, csak azt, hogy egy f@sz.
2011. márc. 3. 13:19
 16/29 anonim ***** válasza:
47%
Jó ha most egyedi szinten nézzük akk mindenki egyéniség! Nem egyedi szinten írtam hanem általánosságban. Nem azt írtam h "borsófőzelék szarkeverő, mert nő" vagy azt h "borsófőzelék exe nőies"
2011. márc. 3. 13:21
 17/29 anonim ***** válasza:
borsófőzelék:D:D
2011. márc. 3. 13:24
 18/29 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk sokkal több pasi haverom/barátom van, mint csaj. De ez már az én hibám, én egyszerűen baráti szinten is jobban tudok közeledni egy sráchoz, engem a nők egyszerűen idegesítenek.

Egyéni szinten másképp értelmezel, mint általánosságban, ebből következik, hogy meggondolatlanul általánosítasz.

De azt hiszem, nagyon eltértünk a kérdéstől. :)

2011. márc. 3. 13:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? :D
2011. márc. 3. 13:31
 20/29 anonim válasza:
Én is a második kategóriába tartozom mármint a nőisbe, bár én bevállalósnak tartom magam, vállalom a felelőséget a tetteimért. Legtöbb, legalább 70-80%-a a barátimnak is lány, tapasztalat: a lányok megértőbbek, nagyon jó hallgató társaság, jót nevet a vicceiden, meg azért néha jól esik ha átölel stb. A fiúkkal jobban lehet hülyülni, oda böfögsz akkor nem fog megutálni vagy undorítónak tartani, velük is nagyon jól el lehet beszélgetni. Az a vicc, hogy mindegyik lány barátja ként kezel engem is, a testalkatom se a legférfiasabb bár szőrös vagyok.. nem tudom mit számít. :-D A külsőmmel se foglalkozok annyit, mint azok akik ilyen metroszexuális "idióták". Volt már barátnőm is, ennek ellenére sokan b*zinak tartanak.
2011. márc. 4. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!