Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért nincsenek jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nincsenek jó pasik? Igazán jók.

Figyelt kérdés

A férfiaktól előre is elnézést kérek. De nézzük meg a nőket és a férfiak átlag többségét.

A nők többsége szép, ápolt, jól öltözik, figyel magára és ezt már manapság el is várják a nőktől.

Viszont nagyon kevés férfi van aki tényleg figyel az ápoltságára, még inkább aki a testfelépítésére, de, hogy még jóképű, szexi, magas igazi férfi is legyen...

Ezt most tényleg ne sértésnek vegyék a férfiak, hisz ez 100% külső, és tényleg ritka számba mennek az igazán "álompasik", és még elszomorítóbb, h akik már kicsit jobban néznek ki, azokat már így hívják...

2011. febr. 25. 20:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Fáj neki az igazság :D
2011. febr. 26. 00:06
 32/37 anonim ***** válasza:
45%
Tegnap 22:50 Nem igaz, h minden csajnak csak a külső számít. Van akinek a pénz is :)
2011. febr. 26. 07:53
 33/37 A kérdező kommentje:

:D Haláli, ahogy itt marjátok egymást!

És igen, jártam már Tesco-ban, sőt piacon is! És itt elsősorban, nem az öregekre, vagy az elkényelmesedett feleségekre gondoltam.

A másik válaszra: néztem már a tükörbe. Nem vagyok sem 50kiló, sem szőke, és nincs hatalmas szilikon mellem, nem kenek magamra rakás sminket. Ha viszont bele nézek a tükörbe, meg vagyok elégedve magammal, nem vagyok csúnya, se nagyképű, se válogatós.

Csomóan megfordulnak utánam, én mégsem láttam még egy igazán szemrevaló egyedet sem. Mégis voltak már barátaim...

Csak miután nem egyszer elmennénk szórakozni, kiruccanni a csajokkal, hát már megbocsássatok, de a külsőre megyünk...

2011. febr. 26. 11:36
 34/37 anonim ***** válasza:
49%

Az a helyzet, hogy válogatós vagy. Alapból nem jó a kérdésed, hiszed tudnod kéne, hogy olyan, hogy "álompasi" nem létezik. Ahány nő, annyi vélemény, annyi ízlés. Lehet, hogy neked ilyen kirittyentett izmos szépfiúk tetszenek, másnak pedig nem. Én speciel undorodom az ilyenektől, ahogy a vékony kis hering fiúktól is. Én az alacsony, kicsit husi vagy teljesen átlagos testalkatú - az a lényeg, hogy vastag, erős teste legyen -, borostás, szőrös pasikra bukok. Nem, nem az igénytelenekre, szerintem egyáltalán nem férfias a csupasz férfitest, arc, semmi sem. Látod?!

Ez ugyanolyan, hogy te sem tetszel mindenkinek, van aki észre sem vesz, mert egy átlagos szép lány vagy, nem pedig egy agyonmázolt műmellű luvnya.

Olyan helyekre kell járni, ahol a te ízlésednek megfelelő pasik nagy eséllyel megfordulnak.

21/L

2011. febr. 27. 19:25
 35/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:31

Marha nagy!

De miért basztatjátok Leppurdot, tök normálisan reagál a rá?!

2011. febr. 27. 19:38
 36/37 anonim ***** válasza:
Irigység :D De én leszarom :D
2011. febr. 27. 19:40
 37/37 anonim válasza:
szeressen eza lényeg
2011. febr. 27. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!